Grzegrze Napisano 1 Czerwca 2015 #48535 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Multi-Head.pl [ DD2+DM ] ^ 1shoot1kill.pl IP serwera: 80.72.40.110:27020 Mój nick: Grzegrze Czas: ok. 19:50 Mapa: de_dust2 Moje IP: 77.89.126.221 non steam Uzasadnienie: Dosc dobrze mi szlo na poczatku, ugralem staty 13/0. Po pewnym czasie jak juz mialem z ok. 30fragow to nagle dostalem bana... Nie wiem za co admin dal mi bana, myslal ze mam wh, a moze aima... Ale powinien bardziej sie przyjrzec zanim dal bana, jak by to byl wh to powienien zrobic ssy, a aima to trudno rozpoznac nie jest... Juz ostatnio dostalem takze bana na GG+DM (link: http://multi-head.pl/topic/62694-ale-wh/). BUILD 6153 SERVER (0 CRC) Server # 37 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Grzegrze [AMXBans] Reason : ' Czitujesz ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 882720494 ' [AMXBans] Your IP : ' 77.89.126.221 ' [AMXBans] =============================================== No detail texture mapping file: maps/de_dust2_detail.txt Kicked : You are BANNED. Check your console. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 1 Czerwca 2015 #48521 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Zapraszam admina @WD 40 do przedstawienia dowodów w postaci demka. Admin ma na to 24h. @@ Admin nie przedstawił dowodów, więc dostajesz Ub, a admin dostaje karę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 2 Czerwca 2015 #43182 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi