Gość Guest Napisano 1 Czerwca 2015 #49201 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Data i godzina: 1 czerwca 2015 Nick admina/gracza, który zawinił: Beszczel Dowody: http://scr.hu/24rj/fjrtn + demko (jak będzie) + amx Świadkowie: cały serwer Uzasadnienie: Serwer to DD2+BF4+COD Admin Beszczel jest najbardziej stronniczym adminem jakiego spotkałem. Mam kilka uwag co do niego, więc zacznę od początku, po pierwsze, robi tylko to co mu odpowiada. Tutaj sytuacja, w której typ spamował mi o zmianę perku (admina nie było). W pewnym momencie miałem już dość i napisałem coś w stylu "przestań spamować pajacu" czy coś takiego. Nie ważne - obraziłem go. W tym momencie Beszczel już był na serwie i dał mi bana na 5 minut. OK, przeboleję. Wbijam po 5 minutach i znów mam perk, ten sam typ zaczyna mi spamować o zmiane perku, piszę do admina raz, brak odzewu, koleś spamuje dalej, piszę drugi raz - brak odzewu, piszę trzeci raz (bo koleś nie dawał mi w spokoju zmienić broni) i Beszczel odpowiedział coś w stylu "co mam zrobić". No ja na to żeby dał bana albo upomniał, albo kicka. Obojętnie co, ważne żebym mógł grać. Napisał "pffff". Za kulturę dostałem już bana wiele razy, inny koleś napisał na innego "ale jestem głupi" (gdzie ja nazwałem typa pajacem), a on na to, że to był jego pierwszy raz... #doublestandards Wrzuć proszę ssy, o których mówiłeś. Sytuacja druga, gram sobie i otwieram tabelę, CT wyraźnie przegrywa, brakowało mi bodajże 7 fragów do nuke. Wział i mnie przeniósł do CT oczywiście zabijając mnie. Kurde, mógł przenieść 5 innych graczy do CT to nie, przeniósł mnie gdy byłem żywy. Nawet tego nie skomentował. Inna sytuacja, z przedwczoraj, admin używa predatora, to i ja używam, wczoraj nagle z tyłka daje za predatora bana. Dzisiaj nauczony doświadczeniem pytam czy mogę użyć predatora do zrobienia wyzwania, napisał, że mogę w ściane więc robię wszystko co mam w ścianę. Jest OK, kilka rund później robię znów to samo (zaznaczę tutaj, że zrobiłem to na początku rundy, od razu jak się zespawnowałem). Beszczel oczywiście na respie po 3 sekundach i zginął (nie ważne, że zanim aistrike go zabił zadałem mu ~300 dmg). Ban za air strike. Wbijam po kolejnych 5 minutach i patrzę na staty (tutaj obrazek, do którego linka dałem powyżej), 17 graczy na dd2_long. Spójrzcie na staty, Beszczel otwiera tabelę i nikomu nie daje wyjść z respa. Ludzie piszą o zmianę mapy, bo przecież 17 osób na longu to tłok. Nikogo nie zdziwi, że Beszczel mapy nie zmienił. Szkoda tylko, że jak mu mapa nie pasuje to daje vote bez pytania czy ludzie chcą zmianę... Stąd też apeluję o zabranie temu adminowi tego przywileju, nie znam go, nie wiem jak długo gra na serwie, ale od momentu, w którym dostał adma (a mniej więcej od tego momentu gram) momentami się ciężko gra. Przyznaję, nie jestem bez winy - wyzywam, itd., ale gdy admin olewa momentami innych graczy, żeby samemu wbić poziom... Typ zawsze kickuje mnie jak jestem lepszy od niego. Ba! Kiedy zaczynałem tu grać i on miał jakiś ~200 lvl czy który tam miał, a ja miałem 30 to też wyzywałem, przeklinałem, itd. Ale nie przypominam sobie banów. Teraz nagle pada i wielkie mi halo o każde gówno. A jak koleś spamuje przez kilkanaście rund to olewa. Tak, wiem, że niektóre z tego co tutaj napisałem są zakazane/nieopisane w regulaminie i nie musi się stosować. Nie zmienia to faktu, że Beszczel jest stronniczy i używa admina w sposób z tyłka w wielu przypadkach, gdy sam na tym "zyska". Edited by astroe Dodał bym notatkę ale powoli wszystko Nam zabierają z uprawnień... HLTV z dnia dzisiejszego jest kompletne, tak więc dodaj dowody, a admin się wypowie zapewne jutro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 1 Czerwca 2015 #49095 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Zapraszam admina do wypowiedzi na ten temat. A Ty ze swojej strony przedstaw może jakieś lepsze dowody, bo z tego ss wiele nie wynika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beszczel! Napisano 2 Czerwca 2015 #47518 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Cześć, faktycznie nie jestem idealny; ale: Zauważ, że żyjący nie widzą co piszą nieżyjący... Nie widziałem co pisze Ci ten koleś, i dla mnie rzeczą oczywistą było napisanie 'Pfff', myślałem że jasne dla ciebie jest to co przed chwilą napisałem, a nie będę banował / kickował gracza jeżeli nie mam dowodów na jego winę. Sami gracze uważali Cię za cheatera i miałem banować/ ss'ować? Nie ważne. Koleś cię wkurzał, nawet bardziej ale combo słów które mu przekazałeś dosłownie mnie rozwaliła: http://www24.zippyshare.com/v/a1DeD3FP/file.html Kolejne: Zmiana mapy - często się pytam czy zmieniać mapę i większość osób odpowiada twierdząco tj 'Tak'. Zarządzam vote, w którym widnieją wszystkie 3 mapy: DD2 - DD2x2 - DD2_long To prawda najczęściej wybierany jest long. Nie prawda jednak że nie zmieniam mapy tylko dla tego że 'Mam zły humor, perk, czy skill' Chodzi głównie o to że gdy zmieniam mapę ludzie plują się dlaczego to zrobiłem, diamenty się wtedy nie liczą itp. Używanie pm, sg na longu: Ja używam - to prawda, jednak robię to na początku rundy, na respie. Zdarza się że przez przypadek daję SG na longu czy gdzieś (BIND), karzę się wtedy np. wyrzuceniem perka: http://www5.zippyshare.com/v/j3vMGiM5/file.html. Myślę że to wszystko na moją obronę, przep że tak długo ale musiałem zostać w szkole (Poprawka - Chemia ) @EDIT Co do tego że banuje Cię za to że jesteś lepszy - broń Boże! Słuchaj, jeżeli miałbyś taką sytuację jak wyżej co byś zrobił - oczywiście nie wiedząc co pisze osoba obrażająca Mnie w tym wypadku? Nie mam zamiaru Cię oceniać, szanuje wszystkich ludzi, ale Twój ostatni argument sięgł 'pasa'. Gram dla zabawy, mam sobie 160lvl i jestem 1 w ranku, ale prawdziwe -dla mnie wartości są życiu realnym. Nauka, dziewczyna, rodzina itp. Nie wiem czy każdy zrozumiał co miałem na myśli ale w sumie o to nie dbam, ponieważ prędzej czy później zostanę zdegradowany - czy zrezygnuję z powodów osobistych, czy kiedyś o ile już podwinie się mi noga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 2 Czerwca 2015 #47025 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Dowody prawdę powiedziawszy słabe, widać sporo ludzi na mapie dd2 long, lecz pamiętam gdy przy mapchooserze 31 osób wybierało dd2 longa i się grało. Admina proszę o większą uwagę i ocenianie graczy według tego czy czitują czy nie, a nie kierowaniem się własnymi statami itp. Tym razem bez upomnienia ani ostrzeżenia. Dziękuję i zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 2 Czerwca 2015 #47026 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi