Gość Guest Napisano 30 Maja 2015 #51598 Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 nick: ZoZoLoXPompa godzina, data wydarzenia: kolo 21, 29-05-2015 mapa: de_westwood STEAM_ID / IP: 115810606 / 5.172.235.54 uzasadnienie:oto link do ss'ów: http://speedy.sh/xEbX8/cstrike.rar powinno byc dobre bo tylko to znalazlem Evo kolego sprawdz to bo mnie zaraz szlak trafi. I błagam nie zamykajcie tematu a ty Evo nie dasz mi chyba +1? PROSZE??? To co dostanę to UB czy mam robić reklamy, a może czekać aż ban sam minie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 30 Maja 2015 #51317 Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 Musze być konsekwentny i dostaniesz +1. Nie wstawiłeś normalnych ss'ów więc na UB nie masz już co liczyć (tylko reklamy, ale o tym Ci już wcześniej mówiłem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 30 Maja 2015 #51318 Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi