PaN_PiQuS Napisano 30 Maja 2015 #51808 Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 (CR7)PRO100WBANIE(CR7) : za ile konspirant *DEAD* 3 cycki miedzy cyckami : jebana pizda *DEAD* PaN_PiQuS : za 11.07 (3)Player | CSSetti dropped (3)Player | CSSetti has left the game *DEAD* 3 cycki miedzy cyckami : chuj Ci do dupy nygusie Sku dropped *DEAD* kolos : no wiem *DEAD* 3 cycki miedzy cyckami : za dyche *DEAD* 3 cycki miedzy cyckami : kurwo *DEAD* black wolf : jak sie jest niewidzialnym *DEAD* PaN_PiQuS : do mnie to ? Sku connected *DEAD* 3 cycki miedzy cyckami : jebane zaera *DEAD* black wolf : no WodzuXD is joining the Terrorist force Sku is joining the Counter-Terrorist force *DEAD* VinTrax : minja byla poistawiona na poczatku rundy wiec stul morde *DEAD* PaN_PiQuS : 3 cycki do mnie to ? kolejny kozak na serwie kiedy nie ma admina ;D [iP] 7: '3 cycki miedzy cyckami' (TERRORIST) -- 83.30.159.101:27005 [sTEAM_0:1:60620765 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 30 Maja 2015 #51695 Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 Gość otrzymuje bana na 2 dni.. Może to pohamuje jego zapędy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 30 Maja 2015 #51696 Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi