Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Witam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Witam , mam problem poniewaz chcialem kupic sobie premium cod mod 200 lv (konspirant) wyslyalem sms o tresci ag cssetti wyskoczyl mi blond ze sms zle jest wyslany , a sirodki na koncie zabrano :/ niestety prawdopodobnie niemam zadnych dowodow moze mi ktos pomuc :) ???

Niemoglem sie zabardzo doczytac czy w tresci jest na poczontku litera q czy g wiec to moze byc blod ale niejestem pewny ! prosze zeby ktos mi rozszyfrowal co tam pisze :D bede wdzeczny :)

aa i wysylane bylo ok 16.05 godzinie

To nie jest wina gracza, juz nie jednokrotnie tak mialem - w smartfonach pokazuje wiadomosc jako szara a pieniadze znikaja. Zglaszalem ten problem juz dawno temu lecz nadal tak jest. Wczoraj zeby kupic zabojce musialem ponownie wyslac ta sama wiadomosc. Nie ma jak tego udowodnic wiec i tak nikt nic z tym nie zrobi. Po prostu wiekszy zarobek.

/Niezniszczaln - czlowieku rozumiem twoj problem ale podstawy jezyka polskiego obowiazuja wiec jezeli podkresla ci slowa na czerwono to znaczy MASZ BLĄD !!!

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...