Kristo Napisano 29 Maja 2015 #56008 Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 Nick: Kristo Wiek: 16 lat Data rejestracji na forum: 16 lipca 2014 Czas spędzony na forum: 17 dni 18 godzin 1 minuta 6 sekund Doświadczenie w ocenianiu: Dobre, byłem na innej sieci raz UnBan Team Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Tak, na COD 200 za ping Dlaczego Ty?: Chciałbym pomóc sieci poprzez szybsze dawanie UB graczom którzy czekają długo na sprawdzenie screenów czy odwołania. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: 4-5 godzin dziennie Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie): Tak Coś od siebie: Mam na imię Robert, mam 16 lat, uwielbiam Piłkę Nożną, moim ulubionym klubem jest Real Madryt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Maja 2015 #55660 Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi