Kristo Napisano 29 Maja 2015 #56008 Napisano 29 Maja 2015 Nick: Kristo Wiek: 16 lat Data rejestracji na forum: 16 lipca 2014 Czas spędzony na forum: 17 dni 18 godzin 1 minuta 6 sekund Doświadczenie w ocenianiu: Dobre, byłem na innej sieci raz UnBan Team Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Tak, na COD 200 za ping Dlaczego Ty?: Chciałbym pomóc sieci poprzez szybsze dawanie UB graczom którzy czekają długo na sprawdzenie screenów czy odwołania. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: 4-5 godzin dziennie Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie): Tak Coś od siebie: Mam na imię Robert, mam 16 lat, uwielbiam Piłkę Nożną, moim ulubionym klubem jest Real Madryt
Gość Guest Napisano 29 Maja 2015 #55660 Napisano 29 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
Popularne Dni
29 Maj
2
Najaktywniejsi w tym temacie
Kristo 1 post
Popularne Dni
29 Maj 2015
2 posts