Legrezz Napisano 28 Maja 2015 #56495 Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 Cześć Po aktualizacji pojawiło się kilka problemów tzn. nie mam admina to po pierwsze nie wiem jak jest u innych, ale prawdopodobnie podobnie. Kolejną sprawą jest pojawienie się znów votów,alltalk jest włączony prawdopodobnie wszystko się posypało po aktualizacji jednak czas mapy pozostał jak jeszcze coś wypatrzę to napisze. ~L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
starydobryFlint Napisano 29 Maja 2015 #55802 Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 Zgadza się, też nie mam admina. I najlepsze, wbijam na server strzelam 5 bań i jakieś typki mnie votują. Mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Maja 2015 #55447 Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 Potwierdzam to vote , kompetny bezsens wczoraj wyrzucono mnie rowniez z serwera za zabijanie ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Maja 2015 #49624 Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 Ja równiez nie mam admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 4 Czerwca 2015 #42966 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Serwer doprowadziłem z grubsza do ładu, bo po aktualizacji wszystko się spieprzyło. Tryb zmieniłem z Casual na Competitive z zachowaniem darmowego kevlaru i hełmu. Vip już powinien działać (nowy plugin z moją modyfikacją), a adminów Wam dodam, odpiszcie mi na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 5 Czerwca 2015 #42628 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi