Gość Guest Napisano 28 Maja 2015 #57360 Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 Witam wszystkim. Chciałbym tak szybko napisać o tym że grając na serwie DD2/INF po napisaniu na czacie "cipa" dostałem bana na 1 dzień , gdzie inni przez mikro sadzą kurwy itd (nie chce reszty wymieniać) ja dostaję bana na 1 dzień. Serwer naprawdę fajny aż chce się grać ale no nie wiem kto mi tego bana dał ale ten ktoś jest jakiś dziwny , moja prośba taka aby tego kogoś do porządku doprowadzić , (no mam nadzieje ze macie historie banów i wiecie kto to). Pozdro wszystkim forumowiczom. TNT GOkEM Show Data i godzina: 26.05.2015 godzina 18:50 Nick admina/gracza, który zawinił: brak Dowody: no takie ze dostałem bana za słowo cipa na dzień Świadkowie: jakieś 30 graczy którzy w tych godzinach grali na serwerze Uzasadnienie: dostałem bana na dzień za słowo cipa , wydaje mi się to śmieszne dlatego założyłem ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Maja 2015 #56101 Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 A gdzie wzór? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Maja 2015 #57164 Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 A gdzie wzór? juz poprawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 28 Maja 2015 #57145 Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 Po 1 sam się przyznałeś do tegoż oto przekleństwa. Po 2 traktowane jest to jako obraza. Po 3 skargi/odwołania piszemy w ciągu 24h. Ban już dawno minął więc temat zamykam, a na przyszłość uważaj na słowa, gdyż admina/adminke mogło to urazić. Na serwerach nie tolerujemy wyzwisk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 28 Maja 2015 #57146 Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi