KtoByPomyslal Napisano 17 Marca 2016 #412657 Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 KtoByPomyslal prosze o ub nie mojego bana do tego wszystkiego, bo nie moge grac [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname: .:czarny:. [AMXBans] Reason: 'Cheatujesz [WYJASNIJ] Multi-Head.pl' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:1795462831' [AMXBans] Your IP: '' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check your Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 17 Marca 2016 #412677 Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Dostałeś bana za zgłoszenie na forum, tylko że tego zgłoszenia nie mogę znaleźć. @@Silverka ??? Poza tym bana dostałeś na SID więc nie ma mowy o pomyłce. EDIT: Widzę po odwołaniach że masz problem z tymi banami. Daje UB ale radziłbym to ogarnąć + temat podsyłam wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 17 Marca 2016 #412678 Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry! Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 17 Marca 2016 #412679 Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Ban byl nalozony na steam id,bo wczesniej zglosiles ze masz problem z banem wiec ip odbanowalam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi