Beszczel! Napisano 26 Maja 2015 #60240 Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Cześć, chciałbym wyłamać się zza Anonymousowskiego Avka i tutaj proszę o zrobienie jakiegoś ładnego [align=center] [/align] [align=center]Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Avatar[/align] [align=center]Tematyka: Literka 'X' - nadal chcę byś "anonimomy" :3[/align] [align=center]Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): Brak[/align] [align=center]Kolorystyka: Dowolna, Preferuję - Błękitny, Mono, Połącznie Szarego z Czarnym i Pomarańczowym[/align] [align=center]Rozmiar: Regulaminowo[/align] [align=center]Napis: 'X"[/align] [align=center]Inne uwagi: Pozdrawiam, Bądźcie Bezczelni![/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] @Edit: Ogar...Od 30 postów, których mi brakuje...Źle przeczytałem, przepraszam. Do kosza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itashiro Napisano 26 Maja 2015 #60202 Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Zlecenia" do "Zlecenia niezrealizowane". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi