Gość Guest Napisano 26 Maja 2015 #61094 Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Data i godzina: 26.05.2015 Nick admina/gracza, który zawinił:Gregorr. tzn podszywany Dowody: Świadkowie: Uzasadnienie: Witam gram na waszym serwerze od ponad 2 miesiecy cod400 i od jakiegos tygodnia na moje konto nick Gregorr podszywa sie jakis gosc co mam zrobic? bo nie moge w ogole sobie pograc bo co wchodze to ten gosc jest caly czas na moim koncie i sie jeszcze kłóci ze to ja sie podsszywam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 26 Maja 2015 #61084 Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Zgłoś się do mnie na pw w celu założenia hasła na nick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 26 Maja 2015 #61085 Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi