stallioN Napisano 26 Maja 2015 #61323 Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Data i godzina: 26.05.2015r godz: ok. 9:20 Nick admina/gracza, który zawinił: Prosiaczek Uzasadnienie:Były admin jak widać nie nauczył się regulaminu dalej. 3x obraza mojej osoby. 2 razy wyzywanie od "ciot" a raz do mnie z tekstem "ty to mozesz laske zrobic" w tym kompletnie brak celi z jego strony i namawianie innych osób do niewykonywania celów. Na moim demku co prawda nie widać jak nie wykonuje celi ale na HLTV wszystko jest. Podsumowując: - 3 razy obraza gracza - brak celi - namawianie innych graczy do niewykonywania celów mapy Apeluje o bana dla tej osoby na minimum jeden dzień. Nie od dzisiaj gra, był adminem( jeśli można go było nazwać adminem) wiem, że nie zna całego regulaminu, ale chyba wie, że obraza jest karalna i brak celów jest tez karane banem. Robił to specjalnie. Proszę o rozsądne rozpatrzenie mojej skargi i stosownego bana do tej sytuacji. Dziękuj za przeczytanie i z góry przepraszam, że nawracam głowę, ale mój obowiązek przedstawić dowody a Wasz zbanować. PS. Jeśli gracz będzie grał to obiecuję, że to nie ostatnia skarga, bo on nawet jak wejdzie na jedna mapę to kilkakrotnie złamie regulamin. Wszystko jest na screenach/demku. http://hltv.1shot1kill.eu/srv23596/HLTV-1505260911-zm_ojciec.dem.zip - całe demko z mapy zm_ojciec. [align=center][/align] [align=center] [/align] [align=center][/align] http://speedy.sh/GvuKM/prosiaczek21.dem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ultimatus Napisano 26 Maja 2015 #61268 Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 moim zdaniem admin prosiaczek powinien stracic rangi bo to jest nie dopuszczalne zachowanie na serwerze admin powinien reprezentowac administracje plus powinien miec chodz odrobine kultury! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stallioN Napisano 26 Maja 2015 Autor #61223 Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Ultimatus On juz stracil admina bo nie znał regulaminu On teraz powinien bana stosownego dostac za wszystkie grzechy a nie na godzine zeby mial nauczke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Maja 2015 #61203 Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Właśnie straciłem admina to co mi szkodzi najwyżej dostane bana na max 1 dzień mnie stallion nie obchodzisz mnie w ogóle jak wchodzisz na serwer to dla mnie cię nie ma wiec nie wykonuje celi jak zostajesz sam za cele max 30 min dziękuje do usłyszenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 26 Maja 2015 #61204 Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Tak , dostajesz bana na jeden dzień i zgłoszę temat wyżej. Zajmą się Tobą. Wątek zamykam. Moderacja zdecyduje co z Tobą zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 26 Maja 2015 #61205 Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guyver Napisano 27 Maja 2015 #58101 Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 Witam Serdecznie.Na początek chciałem przeprosić że otworzyłem temat ale jak to przeczytałem to mnie krew zalała.Nie pozwolę na to aby taki gracz w taki sposób traktował ludzi nie na naszej sieci,dlatego bardzo proszę o danie bana na tydzień czasu aby Prosiaczek przemyślał sobie wszystko bo myśli że jest Bogiem i mu wszystko wolno.Proszę o danie bana na 1 tydzien z góry bardzo serdecznie dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 27 Maja 2015 #58107 Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 Ban dodany na tydzień, nie widziałem tego na 1 dzień i nie miałem co przedłużyć. Nie tolerujemy chamstwa, szczególnie wobec ludzi którzy u nas adminowali bo psuje to nasz wizerunek. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi