nynek Napisano 25 Maja 2015 #62339 Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'Ogarnij sie' [AMXBans] Duration: '5 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:94519707' [AMXBans] Your IP: '91.236.4.33' [AMXBans] =============================================== Chciałbym się poskarżyć na admina "A to peszek" Zapytałem na say'u kto jest adminem. Admin raczył odpowiedzieć "ja". Tyle, że nie na say'u, a odpowiedź ukazała się na ekranie. Więc napisałem, że chyba jakiś idiota skoro nie potrafi napisać na say'u. Bo skąd mam wiedzieć, który gracz to napisał? Czy tak trudno adminowi jest odpowiedzieć na pytanie zwykłego gracza? Czy admin musi zgrywać takiego cwaniaka i pokazać, że może napisać coś na ekranie? Czy nie łatwiej i milej jest odpowiedzieć na say'u tak, żeby każdy gracz wiedział kto jest tym adminem? Myślałem, że każdy dba o to, żeby na serwerze panowała kultura i przyjazna atmosfera. Ale jak widać znajdzie się admin "wyjątek", któremu lata to co inny gracz sobie o nim pomyśli i jakie będzie miał zdanie na temat danego serwera. No trudno. Jak to się mówi, nie mój cyrk, nie moje małpy. Mam jednak głęboką nadzieję, że admin dostanie OSTRZEŻENIE (nie, nie upomnienie) w ramach nauczki na przyszłość, że jak ktoś się o coś admina pyta, to ten z uśmiechem na twarzy powinien odpowiedzieć. Nie pisałbym tej skargi, ale uraziłeś moją dumę, a WIEM, że MAM rację A do tego popsułeś urodziny... PS. To nie jest odwołanie od bana, więc niech nikt nie pisze, że 5 minut już minęło. Hmmm...... :mafiozo: :mafiozo: :mafiozo: 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 25 Maja 2015 #61677 Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Nynek dobrze wiesz, że bany na 5 minut nie są rozpatrywane, a sam też sobie jesteś winien bo nie musiałeś nazwać go idiotą, mogłeś napisać inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 25 Maja 2015 Autor #61456 Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Po pierwsze Panie Strajk, to NIE jest odwołanie, tylko skarga. Nie chodzi o czas trwania bana, tylko o to, że go dostałem. Po drugie, czyli co? Usprawiedliwiasz takie zachowanie admina? Uważasz, że dobrze odpowiedział na moje pytanie? Spytałem grzecznie. Odpowiedzi nie dostałem. Po trzecie, więc to oznacza, że admin może rozdawać sobie bany na prawo i lewo bo mu się tak podoba, i nie poniesie żadnych konsekwencji? Po czwarte, musiałem Po piąte, widzę, że admin, o którym mowa, nie jest tym tematem nawet zainteresowany. A po szóste to przełknij, zanim coś odpiszesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 25 Maja 2015 #48234 Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Ogólnie chciałabym się jeszcze dowiedzieć co ma w tej sprawie do napisania @A to peszek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guyver Napisano 26 Maja 2015 #70935 Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Sory że się wypowiem w tym temacie ale mam coś do powiedzenia. Nynek u mnie na serwerze tez gracze nie wiedzą kto jest adminem i to tylko z tego powodu aby uniknąć np cziterow albo tych co chcą złamać regulamin bo takich nie brakuje:(. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 26 Maja 2015 Autor #60320 Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Właśnie minęły 24 godziny od złożenia skargi. Jeśli się nie mylę, to admin zarobił właśnie 2 ostrzeżenia. Pierwsze za niesłuszny ban, który otrzymałem (wyżej dowody i uzasadnienie), a drugie za brak odpowiedzi w skardze, która go dotyczy. Jeśli się nie mylę, jeszcze jedno i utraci admina. Niech to będzie dla niego nauczka, żeby na przyszłość się nie popisywać i odpowiadać na pytania graczy. Wszak admin właśnie dla nich jest. Mam głęboką nadzieję, że Opiekunka Serwera potraktuje to poważnie i odpowiednio ukarze admina, który nie przestrzega zasad. :desire: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 26 Maja 2015 #60171 Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Nynek, dałeś adminowi pretekst do bana, sądzę, że większość postąpiłaby podobnie. Pretensji mieć nie powinieneś i wątpię, abyś coś w tej kwestii wskórał. Faktu odpowiedzi na y@ nie komentuję. Jedynym rozsądnym wyjściem może być użycie komendy amx_psay. Odpisywania na say'u również nie popieram, Guyver wszystko wyjaśnił. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Maja 2015 #59866 Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Wszystko już zostało wyjaśnione. /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Maja 2015 #59867 Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi