Alladynek Napisano 25 Maja 2015 #62709 Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Dostalem od admina Dzej Dzej bana: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Dzej Dzej . [AMXBans] Pozostalo ci 28 minut i 43 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : [A]lladynQ [AMXBans] Powod : ' sg w zlym miejscu ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 767801734 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 83.4.88.16 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Dostalem bana za niby zle polozylem sg a wczesniej ten oto admin dal w tym samym miejscu. Admin naduzywa swoich mozliwosci gdy tylko mu to nie pasuje. Sam kladzie zle sg ale juz nik mu bana nie da bo wkoncu jest adminem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzej Napisano 25 Maja 2015 #62568 Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 jak mi milo postawiles zle sg, poniewaz w tym oto miejscu przedstawionym na SS-ie uniemozliwia ono dojscie do paki http://www37.zippyshare.com/v/i1z8oqv8/file.html dlatego tez dostales BANA a co do moich SG to gram klasa REAPER i SG ma duzo mniej HP niz z /kSa, pozatym nie stawiam go w w/w miejscu, jezeli tak to pokaz jakis dowod, stawiam SG przy plocie na respie CT, bo tam moge je postawic (uzgodnione z opiekunem ze !!KLASA REAPER!! MOZE TAM SG POSTAWIC z /KSa nie mozna) CT w tym miejscu gdzie postawiles nie moze stawiac i tyle. I prosze mnie nie oskarzac kolego Milego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alladynek Napisano 25 Maja 2015 Autor #62368 Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 jak mi milo postawiles zle sg, poniewaz w tym oto miejscu przedstawionym na SS-ie uniemozliwia ono dojscie do paki http://www37.zippyshare.com/v/i1z8oqv8/file.html dlatego tez dostales BANA a co do moich SG to gram klasa REAPER i SG ma duzo mniej HP niz z /kSa, pozatym nie stawiam go w w/w miejscu, jezeli tak to pokaz jakis dowod, stawiam SG przy plocie na respie CT, bo tam moge je postawic (uzgodnione z opiekunem ze !!KLASA REAPER!! MOZE TAM SG POSTAWIC z /KSa nie mozna) CT w tym miejscu gdzie postawiles nie moze stawiac i tyle. I prosze mnie nie oskarzac kolego Milego dnia. Chcialbym zeby tu sie wypowiedział inny admin obiektywnie a nie ten ktory mnie zbanował. Dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 25 Maja 2015 #62350 Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 tak odemnie to szczerze mowiac mi sie sg w tym miejscu tez nie podoba ;] gdyz po calosci strzela i teoretycznie uniemozliwa przejscie z paka po obu stronach .. a to ze masz sg w klasie reaper nie powinno nic zmieniac gdyz to takie samo sg jak inne tyle ze slabsze proponuje dla rozwiazania sporu zakazanie stawiania jakiegokolwiek sg w tym miejscu i uznawanie sg reapera jak kazdego innego sg i zabronienie stawiania w takich miejscach jak normalnego sg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alladynek Napisano 25 Maja 2015 Autor #62177 Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 tak odemnie to szczerze mowiac mi sie sg w tym miejscu tez nie podoba ;] gdyz po calosci strzela i teoretycznie uniemozliwa przejscie z paka po obu stronach .. a to ze masz sg w klasie reaper nie powinno nic zmieniac gdyz to takie samo sg jak inne tyle ze slabsze proponuje dla rozwiazania sporu zakazanie stawiania jakiegokolwiek sg w tym miejscu i uznawanie sg reapera jak kazdego innego sg i zabronienie stawiania w takich miejscach jak normalnego sg dobra uznaje moj blad zapytalem sie i okazuje sie ze zeczywiscie jest tak jak mowisz sory za oskarzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alladynek Napisano 25 Maja 2015 Autor #62135 Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 to mialo byc do Dzeja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 25 Maja 2015 #62137 Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 co nieznaczy ze jak napisalem wyzej trzeba zaczac uznawac sg reapera za takie samo jak z ks ... wiec wnosze o to zeby nie mozna bylo stawiac sg reapera w niedozwolonych miejscach gdyz to nie jest sprawiedliwe dla innych graczy i tak samo uniemozliwia przescie z paka na bs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alladynek Napisano 25 Maja 2015 Autor #62138 Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 z tym sg to jest problem zawsze powinno byc tak ze tam gdzie nie mozna ustawic tam mapa nie powina pozwalac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 26 Maja 2015 #58007 Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Widzę ze faktycznie jest problem z tym sg u rapera , wiec jednak wrócimy do tego ze można go stawiać tylko w miejscach dozwolonych .[A]lladynQ twoje sg stało w miejscu nie dozwolonym wiec ban słuszny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 26 Maja 2015 #58008 Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi