stallioN Napisano 25 Maja 2015 #63045 Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Witam. Data i godzina: 25.05.2015r godz. ok . 12:40 mapa zm_dusthorror Nick admina/gracza, który zawinił: Prosiaczek Uzasadnienie: No to już jest naprawdę za wiele co ten admin robi na serwerze. Wbija gracz pyta o binda na LM ten mówi mu, że zaraz mu powie po czym gracz czeka dobre kilkanaście minut ciągle spamuje o tego binda admin to widzi i mu pisze"wejdz w internet dzieciaku" noo kurwa sorry bardzo to jest admin? Od czego on jest na tym serwie od tego by pomóc graczom czy od tego by tylko banować. A on jeszcze obraża bo wyzywa od dzieciaków. Kiedy Wy coś w końcu z tym zrobicie? Wam nie zależy na dobru serwera? Ile jeszcze słusznych skarg bedzie trzeba abyście go wyjebali. Po raz kolejny się skonczy na upomnieniu czego innego się można spodziewać. Kolejna słuszna skarga na niego. Nie potraficie się przyznać, że popełniliście błąd dając mu admina? Nadal uważasz Prosiaczek, że to drobne błedy? Wyzwać gracza i nie dać mu binda na LM bo nawet binda nie znasz. Nawet w necie Ci sie nie chciało poszukać zeby dać komuś. Nie wytłumaczysz sie z tego na demku dokładnie widać i słychać co mówisz. Jeszcze na końcu ten tekst "Wejdz w internet dzieciaku" Ręce opadają na takiego admina. [align=center] [/align] [align=center]Dowody:Dwa demka, wszystko słychać i widać. Do tego jeden screen na którym wyzywa i mówi, żeby sobie w neta wszedł.[/align] [align=center]Przepraszam, że się uniosłem, ale świety by już stracił nerwy po tylu razach.[/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center][/align] [align=center] [/align] [align=center][/align] http://speedy.sh/Ytu7j/prosiaczek11.dem [align=center] [/align] [align=center][/align] http://speedy.sh/Ytu7j/prosiaczek11.dem [align=center] [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Maja 2015 #62980 Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Tak myślałem że skarga będzie.Dzisiaj się zająłem bindowaniem klawiszy i ten gracz już przesadzał ja bindowałem i parzyłęm bindy to on na spec siedzi i pisze Prosiak no podawaj bind!!! no kiedy ty mi go podasz!!! itp itd to zaczynało się robić żenujące ignorować takie rzeczy? Nie i ch*( szkoda że nie zrobiłeś ss trochę wcześniej. Wyjaśnię ci to stallion po literce..S-Z.O.D.A Ż-E N-I-E Z-R-O-B-I-Ł-E-Ś W-C-Z-E-Ś-N-I-E-J S-S a co ty możesz o tym wiedzieć jak wlazłeś akurat jak to napisałem? To już jest skarga poniżej godności uważam cię stallion za samoluba i dalsze opinie na twój temat na PW...Poniósł cię melanż Mówiłeś że pożegnamy się z tobą miło było ŻEBYŚ WIEDZIAŁ ALE JAK BY CIEBIE NIE BYŁO JESZCZE LEPIEJ BY SIĘ PYKAŁO NA ZOMBIMODZIE Pozdrawiam publiczność które czyta te wszystkie jego napisane skargi i nasze komentarze przy popcornie jeszcze raz dziękuje za mile spędzony czas widzimy się po przerwie "Siła masa pierdol****** żeby leszcza zgnieść w butelkę pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stallioN Napisano 25 Maja 2015 Autor #62493 Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Ty masz admin około w tygodni i dzisiaj piszesz "Dzisiaj się zająłem bindowaniem klawiszy" no kurwa dobry jesteś. Ważniejsze jest bindowanie dla Ciebie czy gracz? Graczy wyszedł z serwera bo nie dałeś mu bind. Jak mogłem wejsc akurat jak to pisałem jak dałe dwa demka z tej sytuacji mam? Ty kretynem komplentym jesteś. "Mówiłeś że pożegnamy się z tobą miło było" To tej skardze to sie raczej z tb porzegnamy "ogarze" PS. Umiesz Ty w ogóle demko pobrać i obejrzeć na kompie.? Bo widac ze tego nie zrobiles. Po Twojej odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guyver Napisano 25 Maja 2015 #62524 Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Witam serdecznie.Niestety ale z dniem dzisiejszym Prosiaczek traci wszystkie swoje rangi z powodu braku znajomości regulaminu admina zombi moda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guyver Napisano 25 Maja 2015 #62532 Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi