Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> skarga na 0mi

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Data i godzina: 15;50

Nick admina/gracza, który zawinił: 0mi

Dowody: http://speedy.sh/EuJV4/sss.png

Świadkowie: Gracze na serwie

Uzasadnienie: Dostalem bana za zwrocenie uwagi adminowi, ktory nie zna podstaw ortografi xD. Jezeli cos to ma pomoc, to wrzuce ss z konsoli. Zaznaczam, tu chodzi o to, ze admin nie wie co robic w danej sytuacji, a nie o czas bana. Ja sie pytam, czemu za takie cos sie bana dostaje?

[AMXBans] ===============================================

[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!

[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl

[AMXBans] Powod: 'zachowaj te uwagi dla siebie '

[AMXBans] Dlugosc bana: '5 minut'

[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:60620765'

[AMXBans] Twoje IP: '83.22.168.201'

[AMXBans] ===============================================

Gość Guest

Problem w tym, ze nie masz zadnych ss'ow i jest to teraz Twoja durna gadka bo nie potrafisz sie przyznac do błędu i nie strasz mnie "koleżko" tymi banami, bo ja gram dla przyjemnosci, kiedy mam czas i nie straszne mi jest porobic cos innego. Patrz lepiej na to co Ty robisz, bo jak jestes mameją i nie potrafisz czegos, to nie znaczy, ze musisz dawac bana komus kto sie lepiej na tym zna lub kto zwraca Ci uwage. Teraz do tych z wyzsza ranga. Jakby mial ktorys z was wiecej czasu, to polecam wejsc na serwer pod innym nickiem i zobaczyc sobie co odwalaja admini, a raczej czego nie robia. Boty wbijaja, a Ci sobie wola grac lub strzelac fochy jak panienki. Pozdro dla kumatych. Hallah.

Admin dął Ci bana na 5 minut wiec nie musi mieć dowodów .Popełnić błąd ortograficzny czy językowy może zdarzyć się każdemu , ale to nie powód żeby wyśmiewać admina .Po historii twoich banów widzę ze to ty powinieneś popracować nad swoja słabo rozwiniętą kultura osobistą ,a nie wytykać innym jakieś głupoty .Skarga nie jest słuszna admin miał podstawę do tego żeby dać Ci bana.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...