Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Prosiaczek po raz kolejny...

stallioN

Rekomendowane odpowiedzi

Data i godzina: 24.05.2015r mapa: zm_kopalnia_v2  ok. 11:30

Nick admina/gracza, który zawinił: Prosiaczek

Dowody: Link do demka.  To była gdzieś 7:55-8:10 minuta demka!

http://hltv.1shot1kill.eu/srv23596/HLTV-1505241121-zm_kopalnia_v2.dem.zip

Uzasadnienie: Admin Prosiaczek był Survem zaś Nemek był AFK on go nie wywalil za AFK jak nakazuje regulamin tylko zabił go by nabić AP. Pisałem mu, że jest AFK ale zignorował.. Admin widocznie nie zna regulaminu lub gra tylko dla AP i stat.

Podkreślam, że to nie pierwsza skarga na niego tego samego typu.  

Składam skargę, ale po co...  skoro i tak się skończy na  kolejnym ostrzeżeniu...

Gość Guest

Odpowiedz udzielam tylko Guyver.Dziękuje do usłyszenia

A i nie stracę admina tylko dlatego że czasami popełniam małe błędy nie wiesz że (człowiek uczy się na błędach)

A ty co zrobię jakiś mały błąd to od razu skarga hahahaha pompa :D

Twoim zdaniem to mały błąd jeżeli popełniasz go już drugi raz by nabić sobie AP? 

To czy stracisz admina to zależy od Ciebie? Czy od Guyvera i Sebykillera? Sam Ich o to zapytam.

To jest oczywiste, że jak ktoś jest AFK to trzeba go z serwa wywalić ale jak widać dla Ciebie to nie jest oczywiste.

Ten admin nawet nie zna regulaminu. Pytam się go czy na sniperze można używać jetpacka on na, że można używać jetpacka ale nie wolno z bazooki strzelać. Dał mi bana za kampienie na 5 min. Po 5 min wchodzę i sie go pytam to samo pytanie to już nic nie odpowiedział jakby nie był pewny kilka razy powtorzyłem pytanie "Czy mozna uzywać jetpacka na SNIPERZE on albo mi mówił, że sam o tym wiem lub mnie na forum odsyłał i mi mowi ze nie musi mi tego mowic. Gdy spytał go o to inny gracz to też mu nie odpowiedział. To od czego w końcu jest ten admin? On chyba musi na wyrywki regulamin znać a tego nie zna. Mam na to dowody. Proszę was opiekunowie abyście coś z tym zrobili bo to już przekracza normę żeby admin regulaminu nie znał? Kto to widział?

Regulamin wyraźnie mówi: 5.Sniper - zakaz kampienia. Zombie musi umożliwić wyjście z kampy jeżeli sniper znajduję się w niej, w przypadku niemożności wydostania się sniper 6.ma możliwość zabicia zombie stojących mu na drodze,oraz zakaz używania jetpacka oraz nim latanie

Albo to jest mapa zm_towers_hd Kiler mu napisał zmień mape a ten od razu vote i gdyby nie to ze napisałem mu ze nie mozesz zmienic od tak sobie mapy chyba ze kazdy gracz sie na to zgodzi to by zmienil. Od tego chyba jest RTV on tego nie wie... jak wielu innych rzeczy.

Poniżej demko na którym wszystko widać i słychać. 

1. http://speedy.sh/K5Y7h/bazooka.dem

Gość Guest

Twoim zdaniem to mały błąd jeżeli popełniasz go już drugi raz by nabić sobie AP? 

To czy stracisz admina to zależy od Ciebie? Czy od Guyvera i Sebykillera? Sam Ich o to zapytam.

To jest oczywiste, że jak ktoś jest AFK to trzeba go z serwa wywalić ale jak widać dla Ciebie to nie jest oczywiste.

Ten admin nawet nie zna regulaminu. Pytam się go czy na sniperze można używać jetpacka on na, że można używać jetpacka ale nie wolno z bazooki strzelać. Dał mi bana za kampienie na 5 min. Po 5 min wchodzę i sie go pytam to samo pytanie to już nic nie odpowiedział jakby nie był pewny kilka razy powtorzyłem pytanie "Czy mozna uzywać jetpacka na SNIPERZE on albo mi mówił, że sam o tym wiem lub mnie na forum odsyłał i mi mowi ze nie musi mi tego mowic. Gdy spytał go o to inny gracz to też mu nie odpowiedział. To od czego w końcu jest ten admin? On chyba musi na wyrywki regulamin znać a tego nie zna. Mam na to dowody. Proszę was opiekunowie abyście coś z tym zrobili bo to już przekracza normę żeby admin regulaminu nie znał? Kto to widział?

Regulamin wyraźnie mówi: 5.Sniper - zakaz kampienia. Zombie musi umożliwić wyjście z kampy jeżeli sniper znajduję się w niej, w przypadku niemożności wydostania się sniper 6.ma możliwość zabicia zombie stojących mu na drodze,oraz zakaz używania jetpacka oraz nim latanie

Albo to jest mapa zm_towers_hd Kiler mu napisał zmień mape a ten od razu vote i gdyby nie to ze napisałem mu ze nie mozesz zmienic od tak sobie mapy chyba ze kazdy gracz sie na to zgodzi to by zmienil. Od tego chyba jest RTV on tego nie wie... jak wielu innych rzeczy.

Poniżej demko na którym wszystko widać i słychać. 

1. http://speedy.sh/K5Y7h/bazooka.dem

Po 1 miałeś admina i dobrze wiesz jaki jest regulamin wiec nie muszę ci odpowiadać mówiłem że można latać? Może i tak jak byś latał to byś dostał bana bo dobrze o tym wiem że nie można latać a jak by inny gracz latał bym mu powiedział.Po 2 znowu z tym AFK jak mam grać i jednocześnie ogarniać cały serwer? Sam jak miałeś admina to byli AFK i nie wykonywali celi,wtedy jeszcze nie miałem admina i ci ciągle pisałem na u@ twoja reakcja dopiero po rundzie wszedłeś na spec wiec się już nie kompromituj.

RTV jest od tego żeby zrobić vote gdy admina na serwerze nie ma a byłem i zrobiłem vote na zmianę "tak" "nie" wyszło że tak wiec wiesz jasne.

"To czy stracisz admina to zależy od Ciebie? Czy od Guyvera i Sebykillera? Sam Ich o to zapytam."-NA PEWNO NIE OD CIEBIE

"Twoim zdaniem to mały błąd jeżeli popełniasz go już drugi raz by nabić sobie AP?" Gdy podbiegłem na respa fakt był AFK i już go bił jakiś koleś nawet bym go nie zdążył wyrzucić wiec go razem z nim zabiłem po czym w next rundzie go wyrzuciłem za AFK jeśli masz takie skargi pisać to nie będę tutaj odpisywał żeby spamu nie robić tylko od razu do opiekunów.

Pokaż mi dowody na to, że pisałeś mi, że byli AFK jak byłem jeszcze adminem. Jestem tego bardzo ciekaw. (Pewnie okaże się, że nie masz dowodów... jak to zwykle Ty)

Wiec ludzie po to wybrali mapę żebyś Ty ją w pierwszej rundzie zmienił, bo Kiler Ci powiedział "Zmień mape"? Ty się każdego słuchasz?

Uważasz, że brak znajomości regulaminu to mały błąd? Dlaczego najpierw udzieliłeś odpowiedzi, że można latać na sniperze a poźniej nic już nie mówiłeś? 

To ja Ci odpowiem czemu BO NIE ZNAŁEŚ REGULAMINU I NIE ZNASZ NADAL!!!!

Oglądałeś w ogóle demko? 

Powtarzasz mi po kilkanascie razy "stallioN nie kompromituj sie" a Ty nie znasz regulaminu...

Nie martw się i tak się skończy na kolejnym upomnieniu... jak to zwykle tutaj

1. W czasie gdy zostal tylko jeden Nemesis gracz/admin moze go zabic a potem wywalic. (ARMAGEDON)

2. Na sniperze nie wolno uzywac JETPACKA !

3. Gdy gracze skarza sie na mape Admin moze dac binda aby wpisali RTV, lub moze zrobic vote. (Vote tylko gdy skarzy sie duzo graczy)

Kazdemu popleniaja sie bledy. Prosiaczku poducz sie paru punktow Regulaminu i bedzie cacy.

Kolejna sprawa.

Gracz Rocat reklamuje .

Kilkakrotnie pisze o tym Prosiaczkowi on nic z tym nie robi... 

Tutaj dowody.

[align=center]83320793841499540838.jpg[/align]

[align=center] [/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Kolejne upomnienie (już nie wiem które) [/align]

[align=center]"Bo za takie coś powinno się dostawać upomnienie.Pozdro i się już nie kompromituj"[/align]

[align=center]Reklama takie cos kolejny raz upomnienie. [/align]

[align=center]dziekuje bardzo[/align]

Gość Guest

1. W czasie gdy zostal tylko jeden Nemesis gracz/admin moze go zabic a potem wywalic. (ARMAGEDON)

2. Na sniperze nie wolno uzywac JETPACKA !

3. Gdy gracze skarza sie na mape Admin moze dac binda aby wpisali RTV, lub moze zrobic vote. (Vote tylko gdy skarzy sie duzo graczy)

Kazdemu popleniaja sie bledy. Prosiaczku poducz sie paru punktow Regulaminu i bedzie cacZostał 1 nemesis

1. W czasie gdy zostal tylko jeden Nemesis gracz/admin moze go zabic a potem wywalic. (ARMAGEDON) + dla mnie  - dla stallion który mówi że regulamin zna

2. Na sniperze nie wolno uzywac JETPACKA ! Stallion mi nie udowodni że tego nie wiedziałem ponieważ jeszcze nikt nie latał JP na snajperze.

3. Gdy gracze skarza sie na mape Admin moze dac binda aby wpisali RTV, lub moze zrobic vote. (Vote tylko gdy skarzy sie duzo graczy) Killer powiedział "zmień mape" i widziałem na czacie że pisali no zmień no to zrobiłem vote

Gość Guest

Kolejna sprawa.

Gracz Rocat reklamuje .

Kilkakrotnie pisze o tym Prosiaczkowi on nic z tym nie robi... 

Tutaj dowody.

[align=center]83320793841499540838.jpg[/align]

[align=center] [/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Kolejne upomnienie (już nie wiem które) [/align]

[align=center]"Bo za takie coś powinno się dostawać upomnienie.Pozdro i się już nie kompromituj"[/align]

[align=center]Reklama takie cos kolejny raz upomnienie. [/align]

[align=center]dziekuje bardzo[/align]

A pisałem ci nie pisz już bo się kompromitujesz i co nie miałem racji?

Gość Guest

Proszę aby ktoś z wyższą rangą się tym zajął bo tutaj robi się lekki spam . Adminowi polecam aby więcej uwagi przykładał do tego co się dzieje na serwerze . Każdy admin ma obowiązek utrzymać porządek na serwerze, a nie sobie grać i nie reagować na nic .

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...