Gość Guest Napisano 24 Maja 2015 #65539 Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 Nick:DarXe Wiek:17 Doświadczenie (w byciu adminem):Dość spore, miałem już dwa razy admina. Znajomość AMXX (W skali 1-10):8 Staż w CS-sie: Pierwszy raz o czymś takim słyszę. Steam / NonSteam:NonSteam Dlaczego Ty:Dlatego,że jestem dość aktywnym graczem ,a często brakuję adminów gdy są cziterzy na serwerze więc pomyślałem,że mógłbym się tym zająć. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Gram codziennie po 1/3 godziny. Kontakt: GG:53717959. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 24 Maja 2015 #56551 Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 Przegrałeś całe 0.0h na serwerze, na forum trzasnąłeś podanko pół godziny po rejestracji. Masz moje małe tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 24 Maja 2015 #64028 Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi