Gość Guest Napisano 23 Maja 2015 #66001 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 witam, dzis gdy chcialem wejsc na serwer Only DD2 @1 wyskoczylo mi ze jestem zbanowany. Wchodze w konsole a tam wstaw ss-y na Multi-Head.pl. nwm kiedy to dostalem nawet, a gdy wchodze spr ss-y w folderze nie ma rzadnych. Moj nick w grze to Smak na Krzak. Wszyscy na tym serwerze mnie dobrze znaja i nigdy by sobie nie pozwolil na jakies czity, poniewaz zbyt zajebisty jest ten serwer i ludzie ktorzy tam graja. Bardzo bym prosil o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Maja 2015 #66007 Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 Wrzuć do tematu wycinek z konsoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Maja 2015 #66009 Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : karox[tt] [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 49525879 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 213.92.158.30 ' [AMXBans] =============================================== Zapomnialem ze kuzyn gral na innym kompie na moim koncie steam. IP jest jego nwm czy mozecie to jakos spr zeby mi uwierzyc ale zmienilem juz haslo na steama i juz se nie pogra bo mnie wkurwia takie cos dac mu zeby sobie pogral to cos odpierdala moze byl czysty nwm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 24 Maja 2015 #65279 Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 Ja Cię kojarzę z serwera, grasz często , jednak ktoś wyżej zdecyduje co zrobić z Twoją sytuacją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 24 Maja 2015 #64956 Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 zaproś kuzyna do robienia reklam reklamy wg taryfikatora na chwile obecna bez ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 24 Maja 2015 #64778 Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi