jestem slaby i chuj. Napisano 23 Maja 2015 #67347 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Nick : T4yFa Data : Czas, niestety, niieokreślony. Powód : Padła mi karta graficzna, mam po 30 fps'ów w cs'ie i szlag mnie trafia jak gram, więc nie chcę tego robić, bo w końcu wyrzucę to padło przez okno. Jak widać moja aktywność jest zerowa, właśnie z tego powodu. Pisze to dlatego, ponieważ nie chcę utracić rangi. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 23 Maja 2015 #67351 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Usprawiedliwiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 23 Maja 2015 #67352 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi