Gość Guest Napisano 23 Maja 2015 #67400 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Siemka:) Godz ok 16:00, 23-05-2015r Mapa dust2002 Serw 80.72.43.106:27022 Wyciąg z konsoli: BUILD 6153 SERVER (0 CRC) Server # 32 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 6 days , 23 hours , 38 minutes and 6 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : dzabollo [AMXBans] Reason : ' HzKzHack ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 182990853 ' [AMXBans] Your IP : ' 195.88.114.35 ' [AMXBans] =============================================== Error: server failed to transmit file 'sound/QTM_CodMod/triplebf.mp3' Error: server failed to transmit file 'sound/hosty/nervous1.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/hosty/nervous2.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/hosty/nervous3.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/hosty/startle1.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/hosty/startle2.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/hosty/startle3.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/hosty/hos1.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/hosty/hos2.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/hosty/hos3.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/hosty/hos4.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/hosty/hos5.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/hosty/donthurtme1.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/hosty/donthurtme2.wav' No detail texture mapping file: maps/de_dust2002_detail.txt Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check your console. Can't "cmd", not connected Connecting to 80.72.43.106:27022... Connection accepted by 80.72.43.106:27022 * Privileges set BUILD 6153 SERVER (0 CRC) Server # 32 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 6 days , 23 hours , 32 minutes and 33 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : dzabollo [AMXBans] Reason : ' HzKzHack ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 182990853 ' [AMXBans] Your IP : ' 195.88.114.35 ' [AMXBans] =============================================== Error: server failed to transmit file 'sound/QTM_CodMod/triplebf.mp3' Error: server failed to transmit file 'sound/hosty/nervous1.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/hosty/nervous2.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/hosty/nervous3.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/hosty/startle1.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/hosty/startle2.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/hosty/startle3.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/hosty/hos1.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/hosty/hos2.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/hosty/hos3.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/hosty/hos4.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/hosty/hos5.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/hosty/donthurtme1.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/hosty/donthurtme2.wav' No detail texture mapping file: maps/de_dust2002_detail.txt Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You Problem jest w tym, że mój nick to nie "dzabollo" a "Mr Devil" Byłem z "dzabollo" na jednej mapie, w tym samym czasie, a o ile wiem to by było niemożliwe bymśy grali na jednym PC w tym samym czasie Nie wiem z jakiej paki dostałem bana (btw, screeny? demo? bo u mnie pusto...), prawdopodobnie pomyłka po stronie admina, zdaża się, każdy jest człowiekiem. Wyciąg z CMD (moje IP) http://prntscr.com/78g708 Proszę o UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 23 Maja 2015 #67349 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Na twoim ip nie ma żadnego bana aktywnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Maja 2015 #67358 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Na twoim ip nie ma żadnego bana aktywnego http://prntscr.com/78gcar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Maja 2015 #67341 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Najwidoczniej za dużo razy odświeżałeś serwer na który chciałeś wejść . Musisz odczekać trochę czasu i wtedy spróbować ponownie wejść na serwer . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Maja 2015 #66279 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 BUILD 6153 SERVER (0 CRC) Server # 50 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 6 days , 16 hours , 47 minutes and 46 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : dzabollo [AMXBans] Reason : ' HzKzHack ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 182990853 ' [AMXBans] Your IP : ' 195.88.114.35 ' [AMXBans] ====================================== Zainstalowałem inną wersję CSa, więc to raczej nie jest problemem. Jakieś sugestie:(? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Maja 2015 #66240 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Trafiłeś na zbanowane IP , musisz zrestartować modem ,aby zmienić sobie iP . Jeżeli restart nie pomoże musisz poprosić o zmianę IP swojego operatora . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Maja 2015 #66158 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Drogie UBT Jeśli kolega ma bana na STEAM:2:XXXX wyszukujemy go po SID a nie IP http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=30296 Oto ban kolegi... A tutaj wyszukujemy po SID czyli [ STEAM_2:0:182990853 ] Dalej porównujemy sobie bany z tego SID z adresami IP banów jego, i tego bana dzblablabla... Jeśli są na tej samej strefie ban zostaje... Jeśli są inne to sami zdecydujcie.... Jeśli o mnie chodzi wygenerowanie SID w RevEmu takiego samego na 2 kompach ma małe szanse prawdopodobieństwa [Jak któryś da mi warna, albo chociaż ostrzeżenie za posta w tym dziale, z pomocą dla UBT no i gracza, żeby 3 dni nie czekał na werdykt to znaczy, że ma coś nie tak z głową POZDRAWIAM ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 23 Maja 2015 #66024 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 jednak podst do skasowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 24 Maja 2015 #64555 Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 ban na fake steam id samego bana zdjac nie mozemy ratuje Cie reinstalowanie csa tak aby zmienil sie fake steam id Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 24 Maja 2015 #64556 Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi