Gość Guest Napisano 23 Maja 2015 #67490 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Twój nick podczas gry: SH4DOW HS <3~~ Godzina, data zdarzenia: TERAZ !!! Mapa: Akurat DD2 było STEAM_ID / IP: STEAM_0 0:87465659 Uzasadnienie: Gram sobie i nagle mi CS'a wywaliło nie dość że go wywaliło to aż stacja dysków DVD się otworzyła Czary mary katakumby ????? [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : SH4DOW HS <3~~ [AMXBans] Powod : ' Cheater Destroyed ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 87465659 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 83.11.106.30 ' [AMXBans] =============================================== Invalid file type...skipping download of bin/TrackerUI.DLL Error: server failed to transmit file 'gfx/career/icon_!.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/icon_!-bigger.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/icon_i.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/icon_i-bigger.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/icon_skulls.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/round_corner_ne.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/round_corner_nw.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/round_corner_se.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/round_corner_sw.tga' Error: server failed to transmit file 'resource/TutorScheme.res' Error: server failed to transmit file 'resource/UI/TutorTextWindow.res' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/humiliation.wav' Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 23 Maja 2015 #67463 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Żadne czary mary, destroy focha strzelił i zamiast skasować kogo trzeba, skasował mnie i Ciebie. Rób reinstall CSa tak jak ja i gramy. >.< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Maja 2015 #65718 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Żadne czary mary, destroy focha strzelił i zamiast skasować kogo trzeba, skasował mnie i Ciebie. Rób reinstall CSa tak jak ja i gramy. >.< W tym momencie podpisałeś na siebie wyrok .... SRY..... sv_cheats 1 ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Maja 2015 #67344 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Plugin po raz kolejny jak widać się pomylił . Ja miałem ten sam przypadek zamiast zbanować "reklamę" to zbanował mnie . Reinstal cs'a powinien pomóc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Maja 2015 #67333 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi