Gość Guest Napisano 23 Maja 2015 #67934 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Data i godzina: około 2:00 23.05 Nick admina/gracza, który zawinił: Genialny Chomik Dowody:hltv.1shot1kill.eu/srv23580/HLTV-1505230145-cs_assault_upc.dem.zip Świadkowie: to nieistotne, demko wyjaśnia sprawę. Uzasadnienie: Grając na serwerze cod200 dostałem bana na 30minut za ducha na rozgrzewce. Być może i ban byłby słuszny, gdyby nie to, że owa rozgrzewka odbyła się pod koniec mapy kiedy to genialny chomik musiał dać reconnecta wywołując ją(graliśmy 2na1). Nie chodzi mi tu o samego bana, wielka krzywda mi się nie stała, lecz o patologię która ma miejsce na cod200. To jeden z wielu przypadków niesprawiedliwości na tym serwerze. Chomik dając mi bana za ducha na rozgrzewce, powinien dać go i sobie za zieloną mgłę chwilę wcześniej. Zapomniałem jak nazywa się ta klasa co pierdzi na zielono. Akcja od 13 minuty pod sam koniec dema. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Maja 2015 #67929 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Chłopcze zawiesila sie mapa i wszystkich wyrzucilo. Gralem stalkerem a stalker na nozu ma blyskawice pierwszy raz nim gralem i zapomnialem- nikogo nie zabila na dodatek i potem nie strzelalem. Ty natomiast kilka razy uzyleś ducha dlatego bana od razu nie dostales bo mogles sie pomylic jak kazdy(wtym wypadku ja) lecz Ty nadal duchy puszczales. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 23 Maja 2015 #67286 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Ban został wyjaśniony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 23 Maja 2015 #67287 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi