CODRamPamPam Napisano 22 Maja 2015 #62703 Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 Twój nick podczas gry: RamPamPam Godzina, data zdarzenia:22 maja 2015 r. 19:58 Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:640112 Uzasadnienie: Grałem na innej serwerowni która stoworzyła mi binda z reklamą , którego użyłem gdyż nie wiedziałem o tym. Serdecznie proszę o przyznanie ub. Z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 22 Maja 2015 #62630 Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 Usuń binda, dostajesz jedną szansę. Później będziesz musiał zrobić reklamy dla serwera , jeśli taka sytuacja się powtórzy.. Jednakże kara musi być. Skróciłam Ci bana, Masz na tydzień Uzgodnione z opiekunem UBT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 22 Maja 2015 #62631 Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi