Gość Guest Napisano 22 Maja 2015 #69001 Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 Twój nick podczas gry: I'm so sober Godzina, data zdarzenia: ok1:00 w nocy, 22.05.2015r Mapa: de_dust2 DM STEAM_ID / IP: 87.207.165.111 Uzasadnienie: Gramy sobie ze znajomym(awrrarr) 1vs1, nagle wbija admin ( w Nicku Bang | Gang Albanii, dobrze nie pamiętam) i inny jeszcze gracz,legalnielnie gramy po dwóch, po 10 min gry kiedy nie będę sxiemnial prawie samy HSy siadają dostaje bana bez ssow i zero jakiego wcześniejszego uprzedzenia, a jak gramy razem z kumplem i to jeszcze w jednym mieszkaniu to po co mi czity, ok Max miesiąc temu też dostałem bana ale jeszcze tego samego dnia UB, tym razem też bym udowodnił ze grałem czysto ale nie ma jak;/ a szkoda bo lubię grać na waszych serwerach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 22 Maja 2015 #69096 Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 Dostałeś bana z powodem "Czitujesz" ---> http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=29239 Zapraszamy admina @WD 40 do przestawienia dowodów. Admin ma na to 24 godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Maja 2015 #68986 Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 A no to sory, jednak to byl admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WD 40 Napisano 22 Maja 2015 #68288 Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 Przepraszam Najmocniej Gracza ktorego zbanowalem popelnilem blad,zdarza sie klawisze mi sie pomylily mam nadzieje ze gracz jak i przelozeni wybacza mi tak karygodny blad jestem tylko WD 40 i mam nadzieje ze zrozumiecie mnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 22 Maja 2015 #68277 Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 Gracz oczywiście dostaje ub. Co do admina proszę o więcej uwagi i potraktuj to jako ostrzeżenie słowne, ponieważ na przyszłość za takie wykroczenie zostaniesz ukarany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 22 Maja 2015 #68258 Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi