Gość Guest Napisano 21 Maja 2015 #70289 Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Twój nick podczas gry: BumCykCyk Godzina, data zdarzenia: 15:29:23 Mapa: de_dust4ever STEAM_ID / IP: 'STEAM_2:0:1260173385' Uzasadnienie: Powód: cmd - Co to jest niewiem, nawet nie wiem gdzie takie coś zgłosić więc piszę tu. Liczę na szybkie i pozytywne dla mnie rozpatrzenie tego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
extive Napisano 21 Maja 2015 #70293 Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Siema, najbardziej rozbawił mnie fakt, że masz konto premium xxl, a popylasz na cmd, i nikt mi nie wmówi, że jej tu nie ma http://www89.zippyshare.com/v/95ImQ0Y4/file.html edit. cmd, to skrót od komendy edit. nie uważasz, że zdecydowanie za szybko biegasz po mapie, patrząc z perspektywy innych graczy wgląda jak byś co najmniej miał SpeedHack'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Maja 2015 #70174 Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Fakt mam klasę premium ale dalej nie wiem co to jest cmd. Można odpowiedź? edit Ok to wiem co to cmd. Lecz dalej niewiem o jaką komendę chodzi. edit Biegam szybko, ale to nie przez to ze mam XXL i maks w kondycję? Zawsze gram na codach z dużymi lvl i zawsze tak biegam więc nie wiem o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Maja 2015 #69124 Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 nie uważasz, że zdecydowanie za szybko biegasz po mapie, patrząc z perspektywy innych graczy wgląda jak byś co najmniej miał SpeedHack'a Zgadzam się ,w porównaniu do poprzednich demek admina właśnie za tego typu komendę ty biegasz zdecydowanie za szybko . Dlatego też uważam,że ban został dodany słusznie . Jeżeli chcesz u nas jeszcze pograć to zgodnie z taryfikatorem reklam ,za "skrypt mniej wspomagający grę" musisz wykonać 25 reklam sieci własnoręcznie . Więcej na temat odpracowania bana przez reklamy znajdziesz w temacie poniżej: Jak odpracować bana reklamami sieci : http://multi-head.pl/topic/41446-odpracowanie-kar-na-forum-i-serwerach/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Maja 2015 #69103 Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi