Gość Guest Napisano 20 Maja 2015 #70971 Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Twój nick podczas gry: DNH Godzina, data zdarzenia: ~21:40, 20 Maj bieżącego roku Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:39009895 Uzasadnienie: Otóż gram sobie, odezwałem się przez mikro, a raczej zabuczałem :wacko: i po chwili patrzę, a tu ban że rzekomo aktywnego. Nie szanowny adminie, na jakiej podstawie dałeś mi bana? Czy sprawdziłeś chociaż AMXBANS'a? Czy posłuchałeś jakiegoś poplecznika z serwera bez sprawdzania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Maja 2015 #70937 Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Dajcie mu ub, pomyliłem go z typkiem o podobnym nicku co on. A za to pajacowanie na mikro wyciągiemy konsekwencje, więc lepiej się ogarnij następnym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Maja 2015 #70939 Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 co to jest za admin? wgl nie patrzy na amxbans i daje jakies bezsensowne bany bylem przy tej sytuacji, ten typ sie odezwal i dostal perma hahaha smieszne ogarnijcie tego admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Maja 2015 #70940 Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Perma za odezwanie się przez mikro mi dasz? Podaj mi powód prócz "nadużywanie mikra" z regulaminu, bo sporadyczne jego używanie nim nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 20 Maja 2015 #70942 Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Temat zamykam, oczywiście Ub dla pana. A co do admina @KROL ALBANII proszę na przyszłość dokładniej sprawdzać takie rzeczy, bo zostaną wyciągnięte konsekwencje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 20 Maja 2015 #70943 Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi