Gość Guest Napisano 20 Maja 2015 #72247 Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Twój nick podczas gry: Shiawase Godzina, data zdarzenia: Godzine temu 20.05.2015 Mapa: Eldorado STEAM_ID / IP: STEAM_2 : 0 : 204087038 Uzasadnienie: Grałem sobie normalnie a tu extive ban permanantny za niby cmd. Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Shiawase [AMXBans] Powod : ' cmd ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 2040870380 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 193.33.125. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Maja 2015 #72223 Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Wszystko widziałem i nie biegał na cmd to jest nie prawda ze biega na cmd JESTEM ZA TYM ŻEBY DOSTAŁ UNBANA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 20 Maja 2015 #72175 Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Zapraszam admina extive do przedstawienia dowodów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
extive Napisano 20 Maja 2015 #72177 Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Po pierwsze, to nie na mapie eldorado, tylko assault po drugie co do cmd to mam pewne wątpliwości, pozostawię to ocenie innym. http://www17.zippyshare.com/v/gOvrJDWm/file.html Po nagraniu dema, wybrałem tą samą klasę co miałeś Ty, i jakoś tak nie popylałem jak Ty przez mapę, co również uwieczniłem na demku http://www68.zippyshare.com/v/WHiqpVzf/file.html Chciałbym o obiektywną ocenę, bo mam jeśli podzielicie moje zdanie, mam kolejnych kandydatów do bana za cmd edit Silverka, jeżeli mnie wołasz, do dodaj mój nick albo chociaż pw wyślij, bo samo wpisanie extive nic nie da, to tak na przyszłość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Maja 2015 #72167 Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 ale ja nic nie miałem Bonek to potwierdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Maja 2015 #72168 Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 A jak bym miał to nie odrazu perm tylko np 1h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ultimatus Napisano 20 Maja 2015 #71568 Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 za cmd jest perm mialem Cie banowac juz za to ale uciekles a jednak wpadles w rece Exitive i dostales perma za cmd na tej sieci jest za ta komende perm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Maja 2015 #71483 Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Ale ja nic nie miałem ile razy mam mówić i nawet nie wiem co to jest i ja nic nie włanczałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ultimatus Napisano 20 Maja 2015 #71439 Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 niech sie ubteam wypowie lub opisze demko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Maja 2015 #71442 Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Ok czyli kiedy dacie znać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Maja 2015 #70861 Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Widzę, że jak trzeba sprawdzić demko, to temat jest szybko opuszczany. Pamiętajcie, że administracja ma taką opcje, że widzi, kto zagląda do tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Maja 2015 #70761 Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Obejrzałem oba demka i przyznam szczerze ,że jest różnica między graczem a adminem . Gracz zdecydowanie szybciej biega niż admin. Możliwe,że admin nie dodał sobie statystyk do kondycji tylko np. w hp , dla porównania wziąłem i chwile zagrałem na serwerze wziąłem zwykłą klasę " Strzelec Zawodowy" dodałem all w kondycje i prędkość miałem taką samą jak gracz . Według mnie gracz jest czysty i w tym wypadku otrzymuje UB . Jeżeli ktoś z UBT uważa inaczej to otworzy sobie temat i doda swoją wypowiedź . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Maja 2015 #70762 Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi