z.r.a.z. Napisano 20 Maja 2015 #72625 Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 [align=center]CO ROBISZ ZE SWOIM ŻYCIEM? KIM JESTEŚ?[/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Czasami warto się poznać, zobaczyć co ludzie robią na co dzień - tutaj można o tym wspomnieć. Nie wiadomo czy w przyszłości nie będziemy mieli problemu, a nuż widelec dzięki temu tematowi będziemy wiedzieli do kogo się zwrócić [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] Zacznę od siebie. Z wykształcenia biolog i chemik - z uprawnieniami nauczyciela. Pracuję jednak jako doradca i analityk kredytowy w banku - co pozwala mi realizować cele. Jeśli chodzi o pasje... perkusja oraz medycyna alternatywna, a także grupy przestępcze. Mniejsze hobby to metafizyka i wódeczka Podróże tylko dobrze zaplanowane to najmniejszy feblik. Nie toleruję braku podstawowych zasad ortografii, a doceniam ludzi myślących i kreatywnych. Pokazujta coś od siebie, dajta się poznać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 20 Maja 2015 #72490 Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 No to zwracam honor Mój błąd, do tej pory żyłem w niewiedzy ^^ Klik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Maja 2015 #70938 Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 No to może i ja Ja sobie pracuje aktualnie w Pizzeri... Jestem kierowcą, ale i pizze umiem zrobić Prócz tego w wolnych chwilach pogrywam z szefem w Fife15 o jakieś tam nieduże stawki pieniężne Ogólem, życie na spontanie i o :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Czerwca 2015 #2183 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 Hmmm, a więc - z wykształcenia mechanik pojazdów samochodowych, z zajawki i pasji raper. Peace! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atnam Napisano 15 Czerwca 2015 #3802 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Hah Muzyk Perkusista uczyłem się też na skrzypcach ale jakoś to nie dla mnie Na codzien Gimbaza ale interesuje sie też komputerami W przyszłości hm zawsze chciałem zostać Strażakiem więc myśle czemu by to tego nie dązyć ale zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 24 Czerwca 2015 #15260 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Z wykształcenia mam liceum o profilu socjalnym i policealną o profilu Asystentka Stomatologa. Obecnie pracuję w Anglii. Mój tytuł to Digital Production Operator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
preson Napisano 28 Czerwca 2015 #11542 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 stolarz budowlany, czyli montuję okna, drzwi, izolacje i drewniane konstrukcje dachowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lipca 2015 #3348 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Z wykształcenia Mechanik Pojazdów Samochodowych, z papierami również na pojazdy ciężarowe. Pracuje w warsztacie samochodowym w Katowicach. Najbardziej w pracy lubię jazdę testową która powinna być po każdej naprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lipca 2015 #154245 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 To może teraz ja Maniak w Cs-a, siłownia, tajski box 2 klasa technikum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi