Gość Guest Napisano 20 Maja 2015 #72623 Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Siema Mój nick w grze to Fuba10 Klase kupilem 18.05.2015 okolo godziny 17 Zawinilem chyba ja albo jest jakis blad poniewaz loguje sie setinfo_pw i haslo i nie dziala albo ja zle pisze haslo albo cos nie tak u was Swiadkami sa PePe (admin) i Extive (admin) poniewaz pytalem sie ich o szczegolowe dane dotyczace premki Moje uzasadnienie jest takie prosil bym o zmiane hasla lub jego przypomnienie Pozdrawiam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 20 Maja 2015 #72624 Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Zgłoś się do mnie na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Maja 2015 #70557 Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi