Gość Guest Napisano 19 Maja 2015 #74096 Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Serwer: Cod200 Otóż już od 2 dni borykam się z problemem podszywania na mój nick, ale dzisiaj to już przegięcie... Zróbcie w końcu coś z tym, stwórzcie hasło na nick, bo to sensu nie ma, jak wkładasz w grę tyle czasu a tu jakiś koleś ci się wpi*prza na nick i kłamie przy wszystkich... Sprawdźcie, że z tego konta składałem ssy zarówno z nicku "ewel" jak i z nicku " Kinia" ... 80.238.83.171:5316 [sTEAM_2:0:1711655738] - to ip i steam gracza który się podszywał pod mój nick, czekam na szybkie rozpatrzenie owej sprawy... która już nie daje mi spokoju ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 19 Maja 2015 #73839 Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Po 1 zastosuj się do wzoru. Po 2 hasło na nick można jak najbardziej założyć. Tylko to Ty musisz się zwrócić do kogoś z administracji z prośbą o założenie. Pytaj o to S@/Opiekuna sieci/H@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 19 Maja 2015 #73812 Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi