Gość Guest Napisano 19 Maja 2015 #74135 Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Data i godzina: 19.05.2015r. godz ~17.05 Nick admina/gracza, który zawinił:Prosiaczek. Dowody: żałuję że wyłączyłem cs bo miał bym ładny dowodziki z konsoli, teraz mam tylko świadków Świadkowie: Prosi. Uzasadnienie: Drażni ludzi, myśli że wszystko mu wolno "bo jest adminem" ciągle to powtarza , ciągłe problemy z ogarnięciem serwera, sam nie wykonuje celów do tego dziś przed dostaniem mojego bana wyszedł z serwera i lekka ręka nie było go 10 minunut i przez niego samego było tyle chaosu na serwerze że masakra, jestem starym graczem gram pod nickiem Juli@n Th3 K!ng, i napewno bym nie kłamał bo serwer jest w porządku , a przez takich adminów traci na wartości Teraz z Prosiaczka powinien zmienić nick na świnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 19 Maja 2015 #74138 Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Składając skargę musisz mieć dowód. Spróbuj pobrać HLTV stąd http://hltv.1shot1kill.eu/23596 z danej godziny i później wstawić to demo tutaj z zaznaczeniem momentow, w których admin zrobił jakieś wykroczenie. Na zrobienie tego masz 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guyver Napisano 19 Maja 2015 Premium #50534 Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Julian czekamy az wstawisz te demko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Maja 2015 #72946 Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Juli@n Th3 K!ng nie masz ss,ów nie pisz skargi bezpodstawnej (Wstaw demko) Dziwisz się że cię zbanowałem? (kultura) dostałeś 2 ostrzeżenia powiedziałeś "se kur** banuj" to dostałeś bana. Drażnię ludzi? w jaki sposób? Na Graczy/adminów nie ma świadków musisz mieć ss,y dziękuje tyle w tym temacie.Temat uważam za zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Maja 2015 #70555 Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Minęły już 24h,a dowodów brak dlatego też skarga trafia tam gdzie jej miejsce czyli ---->kosz Uznaje się ją za nie byłą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Maja 2015 #70556 Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Maja 2015 #69620 Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Żalówa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi