Gość Guest Napisano 18 Maja 2015 #75196 Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Nick: FunnyGun Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem admina podam nazwe serwera Cs-headmania.pl Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7,5/10 Staż w CS-sie: 3 lata Steam / NonSteam: steam Dlaczego Ty: Miałem już admina na innym serwerze chciał bym pomóc innym adminom oraz łapać cheaterów Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4 h Kontakt: Forum , steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 18 Maja 2015 #75197 Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 podaj link do gametrackera .. z tego co wiem to nie grasz za dlugo moze z 1 raz cie widzialem na serwie jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beoer Napisano 18 Maja 2015 #75059 Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Bywam na serwerze, a Ciebie nie widziałem raczej - chyba że masz inny nick niż na forum, w dodatku rejestracja 16 maja na forum >.< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Maja 2015 #75060 Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 TERAZ NIE MOGĘ BO MNIE W DOMU NIE MA JESTEM NA TELEFONIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 18 Maja 2015 #75065 Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361939 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podania o Admina COD 200 LVL" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi