Gość Guest Napisano 18 Maja 2015 #75268 Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Twój nick podczas gry: Why ? [No.Zoom] Godzina, data zdarzenia: Dziś / 15 minut temu. Mapa: brak STEAM_ID / IP: 31.178.153.123 Uzasadnienie: Wbijam na serwer po nudnych 9 ' ciu godzinach w szkole a tu takie coś. Nie wchodziłem na tym nicku wgl na serwer na żadnym komputerze w moim domu. Nie mam pojęcia jakim cudem dostałem bana na takie samo IP za CD... Gdzie wgl na tym nicku nie siedzę Proszę o UB. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 12 weeks , 5 days , 10 hours , 27 minutes and 17 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : Szymonek [AMXBans] Reason : ' CD Hack ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 4 : 1768073299 ' [AMXBans] Your IP : ' 31.178.153.123 ' [AMXBans] ====================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 18 Maja 2015 #75289 Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Być może ip zbanowanego nałożyło się z Twoim. Spróbuj zresetować router w celu zmiany ip, bądź zadzwoń do operatora z prośbą o zmianę. Jeżeli to nie zadziała wówczas spróbuj usunąć wszystkie pliki cs i zainstalować z innego żródła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Maja 2015 #73610 Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Być może ip zbanowanego nałożyło się z Twoim. Spróbuj zresetować router w celu zmiany ip, bądź zadzwoń do operatora z prośbą o zmianę. Jeżeli to nie zadziała wówczas spróbuj usunąć wszystkie pliki cs i zainstalować z innego żródła. Pierwsze co to zresetowałem modem ;p Do UPC nie mam co dzwonić bo już raz chciałem się z gościem dogadać to myślalem ze rozmawiam z najaranym idiota a nie z rozsądnym czlowiekiem. Reinstal CS'a nic nie dal. Jakies inne pomysly? Tylko nie rob mi tego i nie pisz ze jedyne wyjscie to 100 reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Maja 2015 #74257 Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Jeżeli ban nie należy do Ciebie to według naszego regulaminu przysługuje Ci odpracowanie nie swojego bana . Żeby otrzymać UB musisz wykonać 50 reklam sieci własnoręcznie i innej opcji w tej sytuacji nie ma . Więcej na temat odpracowania bana przez reklamy znajdziesz w temacie poniżej: Jak odpracować bana reklamami sieci : http://multi-head.pl/topic/41446-odpracowanie-kar-na-forum-i-serwerach/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Maja 2015 #74258 Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi