2speed Napisano 17 Maja 2015 #76518 Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Witam, dzis chce Wam zaprezentowac wykonany przeze mnie Nowe Motd Legendary Vip-a. Obecni po wpisaniu /vip pokazuje nam wg mnie takie zwykle motd jakie moze byc. A ja zrobilem Specjalnie na moj ULUB serwer Unikatowe Motd. Dzis prezentuje wam kod do tego. body { background-color: #ffffff; background-image: url("http://iv.pl/images/08472686546397251294.jpg"); background-repeat: no-repeat; background-position: top center; color: #000000; } } Legendary Vip posiada : Multi-Head.pl Multi-Head.pl Multi-Head.pl Multi-Head.pl Multi-Head.pl Multi-Head.plbr> Multi-Head.plbr> Multi-Head.pl Multi-Head.pl Multi-Head.plbr> Multi-Head.pl Multi-Head.pl Multi-Head.pl Multi-Head.pl Multi-Head.pl Multi-Head.plCena vipa: 11zl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 18 Maja 2015 #75188 Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Dzieki zobacze jak sie prezentuje i pomysle czy je wgram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 18 Maja 2015 #75189 Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi