PaN_PiQuS Napisano 17 Maja 2015 #77127 Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Mam pytanie odnośnie hasła na setinfo. otóż mam 3 premki i mam założone hasło które znam tylko ja a dziś dokładnie jakiś 10 min temu wbił koleś na moim nicku jakby nic się nie stało i jeszcze próbował ściemniac że to ja jestem podszywką i tu jest moje pytanie JAKIM CUDEM WSZEDŁ NA MÓJ NICK?? // do kogo mam się zgłosić żeby zmienić hasło ? bo za dużo zmian personalnych od kiedy ostatni raz to robiłem i już nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szprej Napisano 17 Maja 2015 #65795 Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Złamał hasło? Może grałeś u kogoś na kompie? Wystarczy, że raz wpiszesz i w cfg sie zapisuje. Chyba, że wpiszesz już inne pv to wtedy inne zapisuje (zasada nadpisywania) Proponuje hasło złożone z dużych i małych liter, cyfr i znaków specjalnych Np. A97(@#)138$%UmC ---> w tym haśle po kolei każdy znak oznacza coś co mi sie kojarzy bądź wystąpiło w życiu #technikuminformatycznepozdrawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 17 Maja 2015 #65796 Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Pewno za łatwe hasło miałeś i zgadł. Napisz do kogoś wyzej i coś pomogą ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaN_PiQuS Napisano 17 Maja 2015 Autor #65781 Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Złamał hasło? Może grałeś u kogoś na kompie? Wystarczy, że raz wpiszesz i w cfg sie zapisuje. Chyba, że wpiszesz już inne pv to wtedy inne zapisuje (zasada nadpisywania) Proponuje hasło złożone z dużych i małych liter, cyfr i znaków specjalnych Np. A69(@#)138$%UmC Gram tylko na 2 kompach na 1 właśnie jestem a na drugi jest u mnie w domu gdzie nikogo nie ma. według tego co piszesz to ktoś musiał się włamać do mnie żeby pograć w cs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szprej Napisano 17 Maja 2015 #65786 Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Nikt nie musiał na kompa włamu robić do domu czy coś Za proste hasło pewnie miałeś U mnie kumpel na próbnym egzaminie dał hasło do admina zaq@WSX i oblał (to jest już standard w informatyce, na WIN SERVER używane na non-stop) Dlatego napisałem o złożonych hasłach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 17 Maja 2015 #65694 Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Zgłoś się do kogoś z S@/Opiekun Sieci/H@ z prośba o zmianę hasła. Najlepiej daj jakieś trudniejsze hasło. Jeżeli problem znowu się pojawi postaramy się znaleźć inny sposób. Zamykam, żeby nie było spamu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 17 Maja 2015 #65670 Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi