PaN_PiQuS Napisano 17 Maja 2015 #77127 Napisano 17 Maja 2015 Mam pytanie odnośnie hasła na setinfo. otóż mam 3 premki i mam założone hasło które znam tylko ja a dziś dokładnie jakiś 10 min temu wbił koleś na moim nicku jakby nic się nie stało i jeszcze próbował ściemniac że to ja jestem podszywką i tu jest moje pytanie JAKIM CUDEM WSZEDŁ NA MÓJ NICK?? // do kogo mam się zgłosić żeby zmienić hasło ? bo za dużo zmian personalnych od kiedy ostatni raz to robiłem i już nie wiem
Szprej Napisano 17 Maja 2015 #65795 Napisano 17 Maja 2015 Złamał hasło? Może grałeś u kogoś na kompie? Wystarczy, że raz wpiszesz i w cfg sie zapisuje. Chyba, że wpiszesz już inne pv to wtedy inne zapisuje (zasada nadpisywania) Proponuje hasło złożone z dużych i małych liter, cyfr i znaków specjalnych Np. A97(@#)138$%UmC ---> w tym haśle po kolei każdy znak oznacza coś co mi sie kojarzy bądź wystąpiło w życiu #technikuminformatycznepozdrawia
venividiwandi Napisano 17 Maja 2015 #65796 Napisano 17 Maja 2015 Pewno za łatwe hasło miałeś i zgadł. Napisz do kogoś wyzej i coś pomogą )
PaN_PiQuS Napisano 17 Maja 2015 Autor #65781 Napisano 17 Maja 2015 Złamał hasło? Może grałeś u kogoś na kompie? Wystarczy, że raz wpiszesz i w cfg sie zapisuje. Chyba, że wpiszesz już inne pv to wtedy inne zapisuje (zasada nadpisywania) Proponuje hasło złożone z dużych i małych liter, cyfr i znaków specjalnych Np. A69(@#)138$%UmC Gram tylko na 2 kompach na 1 właśnie jestem a na drugi jest u mnie w domu gdzie nikogo nie ma. według tego co piszesz to ktoś musiał się włamać do mnie żeby pograć w cs
Szprej Napisano 17 Maja 2015 #65786 Napisano 17 Maja 2015 Nikt nie musiał na kompa włamu robić do domu czy coś Za proste hasło pewnie miałeś U mnie kumpel na próbnym egzaminie dał hasło do admina zaq@WSX i oblał (to jest już standard w informatyce, na WIN SERVER używane na non-stop) Dlatego napisałem o złożonych hasłach
EvO Napisano 17 Maja 2015 #65694 Napisano 17 Maja 2015 Zgłoś się do kogoś z S@/Opiekun Sieci/H@ z prośba o zmianę hasła. Najlepiej daj jakieś trudniejsze hasło. Jeżeli problem znowu się pojawi postaramy się znaleźć inny sposób. Zamykam, żeby nie było spamu.
EvO Napisano 17 Maja 2015 #65670 Napisano 17 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
2
2
1
Popularne Dni
17 Maj
7
Najaktywniejsi w tym temacie
EvO 2 posts
PaN_PiQuS 2 posts