OlCia Napisano 17 Maja 2015 #58676 Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Nick : OlCia Data ( Od kiedy do Kiedy ) : w gorsze dni, nie da się powiedzieć dnia ani godziny.. Powód : mam straszną migrenę, jak tylko jest zmiana ciśnienia odrazu nie mam siły na nic, bo tak boli.. wręcz się nie da.. głownie mówie o grze na serwerze, forum wporządku leże czy coś zawsze mam tablet pod ręką.. Na dniach pójdę do lekarza myśle, że to się uspokoji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 17 Maja 2015 #77171 Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Zrozumiano. Wracaj do zdrowia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 17 Maja 2015 #77172 Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi