Gość Guest Napisano 16 Maja 2015 #78048 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Twój nick podczas gry:saves Godzina, data zdarzenia:około 18:05 Mapa:de_nuke STEAM_ID / IP:77.45.59.172 Uzasadnienie:Dostałem bana za 'cmd', strzelam że chodziło o zbyt dużego speeda, otóż grałem wcześniej na serwerze dr i automatycznie mi ustawiło ową komende, jak sie ogarnąłem, że troche za szybko biegam to od razu ją zmieniłem, chciałem prosić o UB. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'cmd' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:928399559' [AMXBans] Your IP: '77.45.59.172' [AMXBans] ======================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 16 Maja 2015 #75874 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Zapraszam admina extive o dowody w sprawie bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
extive Napisano 16 Maja 2015 #75851 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 do pjeca http://www85.zippyshare.com/v/jNxPCFPa/file.html edit. a poza tym nie grałeś przez chwilę tylko dłuższy czas, pisali ludzie, że masz cmd więc zbanowałem, proste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Maja 2015 #67872 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Dłuższy czas? Wbiłem na 3-4 rundy, w ostatniej rundzie kiedy bana dostałem miałem komende już wyłączoną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Maja 2015 #88286 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 do pjeca http://www85.zippyshare.com/v/jNxPCFPa/file.html edit. a poza tym nie grałeś przez chwilę tylko dłuższy czas, pisali ludzie, że masz cmd więc zbanowałem, proste Na tym demku nie widzę zbanowanego gracza . Na demku przedstawieni się gracz fert i Lisek a żadnego gracza saves nie widzę . Najwidoczniej zasugerowałeś się tym co Ci ktoś napisał na u@ i zwykłym say . Czekam na lepsze dowody masz jeszcze trochę czasu na ich przedstawienie . EDIT: Obejrzałem demko raz jeszcze i faktycznie się odbugowało . Ban jest jak najbardziej słuszny. Gracz sam również potwierdził,że używał komendy Dłuższy czas? Wbiłem na 3-4 rundy, w ostatniej rundzie kiedy bana dostałem miałem komende już wyłączoną. Jedyną szansą na UB jest 25 reklam sieci zrobionych własnoręcznie . 25 reklam tylko dlatego,że jest to traktowane jako skrypt mniej wspomagające grę . Następnym razem takiej szansy nie otrzymasz . Więcej na temat odpracowania bana przez reklamy znajdziesz w temacie poniżej: Jak odpracować bana reklamami sieci : http://multi-head.pl/topic/41446-odpracowanie-kar-na-forum-i-serwerach/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
extive Napisano 17 Maja 2015 #77605 Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Odpal sobie jeszcze raz to demko przez viewdemo lub playdemo, bo u mnie też tak pokazywało, ale przy następnym jest już normalnie jego nick - prawdopodobnie jakiś bug, zresztą gdy zostaje zabity widać kto zginął w prawym górnym rogu tak akcja przed respem, a później na tym samym demku nagrywałem kolejnego z aimem ten z nickiem fert, dlatego to tak wygląda jak wygląda http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=25811 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Maja 2015 #65794 Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi