Silverka Napisano 16 Maja 2015 #78037 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Zgłaszam zmniejszoną aktywność na adminie. Na forum bez zmian będę zaglądać. Mam dzikie godziny od poniedziałku 10:18 nie wiem czy się wyrobię by grać. Z góry przepraszam. W sumie od jutra. Max 3-4 dni. Wchodzić będę na serwer ,ale raczej nie aż na długo. Niestety w tym tygodniu miałam ograniczoną możliwość grania ze względu na popoludniuwki co widać po game tracker. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 16 Maja 2015 #78046 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Nie ma problemu. Usprawiedliwiona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 16 Maja 2015 #78047 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi