preson Napisano 16 Maja 2015 #78702 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Grając dzisiaj na serwerze Surf zauważyłem, że ludzie na surf_ski_2 biorą egevy i we więcej niż 2 osoby kampią na spawnie CT/TT. Proszę o ogarnięcie tego bo jest problem z opuszczeniem spawnu Drugą sprawą natomiast jest propozycja BH. Jest to na większości serwerach i graczom to nie przeszkadza a wręcz przeciwnie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Maja 2015 #77288 Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Popieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Maja 2015 #75431 Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Więc tak, co do BH jestem za i porozmawiam o tym z Aquax'em, a jeżeli chodzi o campienie to sprawa robi się mniej lub bardziej skomplikowana, ponieważ gracze drużyny CT mają jakos ustawione spawny na respie T (próbowałem edytować to w mapie, ale nie udało mi się ponieważ za każdym razem kompilator nawalał). Więc co do campienia T na swoim respie nie mam nic przeciwko, aczkolwiek za campienie T (i odwrotnie) na respie przeciwnika będę od dzis karał Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Maja 2015 #73765 Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Auto BH jest aktualnie wgrane na serwer. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 19 Maja 2015 #52587 Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi