Gość Guest Napisano 16 Maja 2015 #74873 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Avatar Tematyka: ESL Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): Nie posiadam , aczkolwiek czekam na twórczość grafika Kolorystyka: Obojętne , ale żadnych jasnych kolorów takich jak czerwony , zielony itd Rozmiar: 150 x 150 Napis: SarSu Inne uwagi: Najlepsza praca dostanie ode mnie KOD NA RANGE PREMIUM na forum. Wiem że 30 postów nie mam a tego wymaga regulamin , ale jest to płatna praca , mam aktualnie 9.95 na koncie i na jeden miesiąc dla zwyciężcy mogę dać bo i tak z tą kasą nic nie zrobie. Zrobiłem płatne , bo mi potrzebne na już Avatar i Tło. A wiem że 30 postów tak szybko nie wbije. Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Tło Tematyka: Obojętna , tylko żadne Anime Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): Zostawiam dla Ciebie Kolorystyka: Obojętne Rozmiar: 850 x 315 Napis: SarSu Inne uwagi: Najlepsza praca dostanie ode mnie KOD NA RANGE PREMIUM na forum. Wiem że 30 postów nie mam a tego wymaga regulamin , ale jest to płatna praca , mam aktualnie 9.95 na koncie i na jeden miesiąc dla zwyciężcy mogę dać bo i tak z tą kasą nic nie zrobie. Zrobiłem płatne , bo mi potrzebne na już Avatar i Tło. A wiem że 30 postów tak szybko nie wbije. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itashiro Napisano 16 Maja 2015 #78719 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 dobij posty ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 19 Maja 2015 #73840 Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Zlecenia" do "Zlecenia niezrealizowane". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi