OlCia Napisano 15 Maja 2015 #79998 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 @Wandi [P] Jak wpadłaś na MG ? [O] Właściwie przypadkowo zaczęłam najpierw grać u nas non steam na serwerach, później steam i w pierwszej kolejności poznałam @jar|luki i to on namówił mnie do wejścia na forum i tak tutaj zostałam @logiś [P] Lubisz mnie? [O] Pewnie, że Cię lubię, mimo że czasami mnie drażnisz ;d [P] Długo grasz w cs'a? [O] ok 3lat myślę [P] Czemu nie cgcesz grac z nani meszanca/mixa? [O] Jak tylko mogę to gram, itak już cud bo wcześniej wogóle nie mixowałam dzięki Wam zaczęłam. Jak tylko mam chwilke to chętnie zagram. @Kristo [P] Ile masz lat ? [O] 19 [P] Masz chłopaka? [O] Ciężka sytuacja.. [P] Gdzie pracujesz ? [O] Aktualnie uczę się i odbywam praktyki [P] Widzimy się na zlocie ? [O] Oczywiście, że TAK! W tym roku obowiązkowo! @bydlak [P] Jak duży jest twój ogród? [O] Nie da się go ując zdjęciem ale proszę kawałeczek http://iv.pl/images/42516657988255568455.jpg [P] Skosiłaś wreszcie tą trawę ? [O] Pewnie, że skosiłam tylko rączki bolały ;d [P] Gdzie pracujesz ? [O] Odpowiedź wyżej [P] Lubisz mnie trochę ? [O] Pewnie, że lubię @2speed [P] Lubisz oglądać mecze?? [O] Oj taaak bardzo Ale bardziej wole sztuki walki,siatkówkę @HaZarD974 [P] Jakie województwo? [O] Sląskie [P] Jakie masz auto(jeśli masz)? [O] Ibize III (czarne) [P] Lubisz swoją role opiekunki serwera? [O] Pewnie bardzo lubię, myślę że wykonuję dobrze swój obowiązek, tylko nie lubię dodawać ostrzeżeń i odbierać rang ;( [P] Czemu happy tak bardzo lubi Cię wkurzać? [O] Aaa to już musisz jego o to zapytać, ale z tego co zauważyłam to każdy to lubi robić [P] Podaj twoje 3 dobre i 3 złe cechy charakteru. [O] hm dobre: szczera,czuła,troskliwa a złe: szybko się angażuje,szybko się zniechęcam,biorę wszystko do siebie [P] Ulubiona piosenka? [O] Jest ich wiele, ta podnosi mnie na duchu @astroe [P] Czy to prawda że przeganiasz ludzi z parku koło swojego domu, mówiąc im że to Twój ogród? [O] Nie muszę ich przeganiać, bo mam miny na ogrodzie ;d [P] Czy prawdą jest że wyrwałaś 2 ławki w celi zasiania ziemniaków? [O] Pewnie za mało mam pola na ziemniaki ;d [P] Czy prawdą jest, gdy pokłóciłaś się z lubym, poszłaś do ogrodu(ww.parku) z siekierą w celu ścięcia wszystkich drzew na których widniały symbole zakochanych? [O] Tak ścięłąm wszystkie drzewa [P] Jakiego koloru jest lustro? [O] Ma kolor odbiciowo-lustrzany [P] Dlaczego nie potrafisz umalować oczu bez otwierania buzi? [O] Hah to już taki nawyk, sama się otwiera ;d [P] Czy gdybyś leciała rakietą z prędkością światła i przeszłabyś z jej końca na początek to byłabyś szybsza od światła? [O] Byłabym równa ze światłem ;d Teraz troche głupsze:D [P] Co by się stało gdybyś leciała rakietą z prędkością przekraczającą prędkość światła i włączyła światła? Czy zostałyby one za rakietą? [O] Ciemno było [P] Czy w samolocie który leci z prędkością przekraczającą prędkość dzwięku może grać radio? [O] Nie może ponieważ przekroczył prędkość dźwięku [P] Jaki kształt miałyby krzesła gdyby ludzkie kolana zginały się w drugą stronę? [O] emm chyba do góry nogami [P] W jaki sposób tabliczka "Nie deptać trawnika" znalazła się na trawniku? [O] Przewróciła się ;d i niestety podeptam podnosząc ją [P] Dlaczego sterylizowana jest igła przy wykonywaniu kary śmierci poprzez zastrzyk? [O] Bo to także człowiek tak jak my wszyscy, to że jest skazany na śmierć dlaczego ma być traktowany inaczej? A gdu byśmy kuli igłą np z wirusem hiv to potem narządy nie nadają się do pomocy innym np do przeszczepu. [P] W jakim języku myśli osoba która od urodzenia nie słyszy? [O] Nie myśli słowami tylko tym co widzi, tym co ją otacza, tym co czuje,a także smakiem [P] Dlaczego piłka do tenisa jest włochata? [O] Bo nie stać ją na fryzjera [P] Objaśnij słowami, jak złożyć żurawia origami [O] PRosze tu masz objaśnione moje słowa ;d http://lubietworzyc.blogspot.com/2013/08/zuraw-origami.html [P] Wymień 10 zastosowań pudełka ołówków, poza tymi najbardziej oczywistymi [O] łóżko, szafkę, pudełko na zapałki, samochód z napędem flinston, dom, budę do psa, statek kosmiczny, ufo, samolot xdd [P] Dlaczego 1 złoty jest srebrny. [O] Wydaje mi się, że pokazują swoją wartość, tak samo jest z medalami 1 miejsce złoty, 2 srebrny itp.. [P] Dlaczego 10 zł jest papierowe? [O] Hmm bo 10 zł to już większa wartość..a nie wiem! [P] Gdzie są rzeki bez wody? [O] Na pustyni ;d [P] Dlaczego prosięta są różowe? [O] Bo trzymała je blondynka [P] Po której stronie gęś ma więcej piór? [O] Od tyłka strony [P] Co jest dłuższe, wąż czy żmija? [O] yy żmija to wąż ;d [P] Dlaczego dzieci i ryby głosu nie mają? [O] Ryby nie umieją mówić, a dzieci się uczą ;d [P] Dlaczego w toaletach publicznych można zastać Spoiler bez papieru? [O] Bo wchodzę do toalety publicznej i płace 2 złote to chociaż papier mi się należy ;d [P] Czy to prawda, że gdy za potrzebą poszłaś do ogrodu(tz dwójeczka), przyjechały po chwili służy rozminowywania terenu? [O] Hahahah @Danke:* [P] Yyyyyy, mleko? . [O] Wolę herbatę [P] Co tam u Ciebie Oleńko? [O] Hmm zależy o co pytaszz, aktualnie nic się nie zmieniło tylko troche bardziej posmutniałam [P] Jak Ci idzie na stanowisku OP? [O] Myślę,że dobrze , gdy sobie z czymś nie radzę proszę o pomoc [P] Lubisz go? [O] Tak bardzo, jest to dla mnie bardzo ważne.. [P] Masz jakiegoś tableta? (jeśli tak to jakiego?) [O] Tak lenovo ok 10cali ma ;d [P] Długowłosy czy krótkowłosy? (dlaczego?) [O] Ogólnie wole krótkowłosych, zależy co komu pasuje, acz kolwiek wygląd dla mnie jest mało ważny [P] A brunet czy blondyn? (dlaczego?) [O] Szczerze mówiąc obojętne mi to [P] Jak brzmi Twoje drugie imię? [O] Kornelia [P] A imię z bierzmowania? [O] Magdalena (po mamie) hihi [P] Masz jakieś zwierzątko w domu? [O] Tak kotkaa i na dworze pieska [P] Myślisz jeszcze o jakimś awansie lub złożeniu podania w dziale "redakcja"? [O] Oj tego jak narazie nie wiem wyjdzie wszystko w praniu [P] AK czy M4? (dlaczego?) [O] W tt m4 a w ct ak47 ;d Jakoś tak mi się przyjęło [P] Lubisz AWP? (jeśli nie to dlaczego?) [O] Nie bo nie umiem z niego strzelać [P] Wpadasz do mnie na to piwko? . [O] Pewnie tylko nie wiem kiedy, bo z czasem krucho myślę, że wakacje [P] Jak oceniasz swój wygląd? [O] Nie lubie swojego wyglądu [P] Pierścionek czy bransoletka? [O] Bransoletka [P] Bransoletka czy kolczyki? [O] Kolczyki [P] Kolczyki czy pierścionek? [O] Pierścionek [P] Jakich perfumów używasz? [O] Oj różnych jaki się spoodba teraz użuwam z Lou Pre(V117<3) [P] Polecasz je? [O] Tak polecam są bardzo trwałe, tak samo jak z fm [P] Jesteś naturalna w rzeczywistości? (dotyczy urody). [O] Lubie się malować, czuję się tak dużo lepiej ,takie już przyzwyczajenie i gdzieś mam opinie innych [P] Kochasz mnie? :* [O] Pewnie, że Cię kocham Madziu ;* <3 @happy [p] Oj co tam ? [O] Aktualnie to [p] Cieszysz sie wyborem ? ode mnie ;d [O] No pewnie, że się cieszę,wkońcu mam przyjemność troszke poodpowiadać [p] Twoja ulubiona muzyka ? [O] lubie każdą, wszystko co wpada w uszko włacznie ze smętami takim jak wyżej, piosenki o życiu.. [p] Dlaczego Danke:* ? [O] Bardzo ją lubię ;d Wole facetów [p] twoja ulubiona potrawa ? ;d [O] Hmm [p] Czemu ciągle mi smucisz ? [O] Hmm zadałeś ciężkie pytanie.. tak mnie życie nagrodziło.. [p] Byś chciała tak jak dawniej ze mną rozmawiać ?(jak tak to co mam zmienić ? ) [O] Tak.. Bardzo dużo pracujesz.. ja też nie powiem, bo sam wiesz jak jest, że nie zawsze mogę.. [p] Dlaczego jeździsz takim złomem ? [O] Weee wolałabym moją kochana honde <3 no ale to z czasem, tym złomkiem mi sie super jeździ [p] lubisz mnie ? cuś ? [O] Pewnie, że lubieee [p] Co powiesz o sobie ? [O] Yyy blondynka pokolorowana na rudo, ok 176cm mieszkam sobie na Śląsku okolice Żor, lubie grać w cs'a, siatkówkę, słuchać smętów, spędzać czas samotnie słuchając muzyki siedzać nad wodą, jeeej dużo tego [p] Co zmieniłabyś w życiu ? [O] Zmieniłabym wiele rzeczy, spraw które chciałabym cofnąc.. jakoś naprawić.. [p] Byś chciała się jeszcze raz urodzić ? [O] Tak chciałabym, zaczęłabym wszystko od początku, gdybym przewidziała że wszystko tak się potoczy jak teraz to napewno spędzałabym więcej czasu z osobami które w tej chwili są wyżej [*],starałabym się być inną,by teraz żyć normalnie.. [p] Dlaczego chcesz abym jechał na zlot ? [O] Bo wkońcu zobaczę Twoją mordkę ;d i Cię poznam z reala [p] Czy bedziesz zła jak po turnieju odejde z MH( wiem że moja decyzja ale co czujesz ) ? ze względu na prace- przez którą nie wyrobie godzin jako admin. [O] Tak będę zdenerwowana! Będę Cię co dnia męczyć, prześladować byś wrócił ;d [p] Lubisz ze mną rozmawiać ? dlugo ? ;d [O] Tak bardzo lubię [p] Dlaczego tak lamisz na mixach ? ;d [O] Bo jestem prooo botem ;d nie no zależy jaki mam dzień ;d [p] Czy jest coś co we mnie lubisz ? jak tak podaj 5 przykładów [O] Tak: zawsze starasz się pomóc, wspierasz, jesteś szczery aż do bólu, miły, można z Tobą o wszystkim porozmawiać [p] Twój ulubiony serial ? [O] Rodzinka pl [p] Czy lubisz jak gotuje ? ;d [O] Pewnie ;d Czasami boję się jeść ;d [p] Dlaczego w pokoju masz taki bałagan ? [O] Popatrz na swój! Hmmm bo nie lubię sprzątać.. [p] Dlaczego jesteś tak popularna ? [O] Popularna? hah nooo coś Ty coś Ci się przewidziało ;d Ale jeśli już tak uważasz to musisz pytać innych ;d [p] jak tam Opiekun ? ;d dlaczego myslisz momentami ze nie dasz rady ? skoro swietnie sobie radzisz ? [O] Ponieważ jak już wiesz moja psychika jest momentami dużo słabsza, pewne sprawy mnie przytłaczają.. Wtedy czuję, że nie daje rady.. Może dlatego, że potrzebuję wsparcia na duchu.. [p] Kiedy zamieniś się ze mną pracą ? [O] Ojeeeeej Ty pracujesz ja leniuchuje ;d nie ma tak lekko [p] kiedy wódeczka ? piweczko ? [O] Na zloooocie! A tak to pomyślimy [p] 3 ulubione twoje rzeczy ? [O] Yy rzeczy no to ołówek, moje ubrania i buty! [p] 3 nie ulubione twoje rzeczy ? [O] Yy zeszyty, książka do maty i [p] jaki masz kolor oczu ? [O] Niebieskie [p] farbowana czy naturalna ? ;d [O] Farbowana! Dałąbym wiele by mieć naturalne ;( [p] Dlaczego jako kierowca pijesz ? ;d [O] Nieeee pije! Prowadzę nie pije ;d [p] Jaka przyszłość planujesz ? [O] Mieć kotka,pieska, dom z ogrodem i tarasem.. mieć szczęście.. [p] Chcesz dalej sie uczyć ? [O] Nie chce ale muszę do 25roku życia.. [p] kiedy skosisz moją trawę ? [O] A kiedy zaprosisz? [p] Dlaczego w nocy w parku straszysz ludzi ? [O] To ja się ich boję ;( [p] Dlaczego tyle przeklinasz ? ;d [O] Grrr to przez cs'a..Nie wytrzymuje czasami [p] Planujesz rozwijać się dalej w sieci MH ?myślisz o awansie ? [O] Odpowiedź wyżej [p] jaki masz telefon ? ;d [O] Sony Xperia Arc S i Sony E3 [p] jaki masz komputer ? ;d [O] O matkoo nie wiem stacjonarny ;d [p] Kiedy jedziemy do kina ? ;d [O] Jak zaprosisz i zależy za co ;d [p] Dlaczego ciągle grasz z m4 ? a nie ak , awp , krówka [O] Ak też bardzo często ale to jak nie idzie mi z m4 ;d Nie umiem awp a krówka mnie wkurza [p] Kogo lubisz najbardziej w sieci , a kogo nie ? [O] Nie ma osób które lubię najbardziej, staram się wszystkich traktować tak samo, nie dzieląc ich na lubianych lub nie, jeśli ktoś mnie drażni unikam tej osoby [p] Co byś zmiieniła w sieci MH ? [O] Myślę, że wszystko jest wporządku [p] Jak się znalazłaś na forum ? [O] Odpowiedź wyżej [p] Strajk to bobek ? [O] Taaaak to mega boobek i gamoń i lubi mnie strasznie denerwoać, ale robi pyszne danie chińskie z kurczakiem ;d [p] Happy czy happius ? ;d [O] Hapcioooorek lub Hapciu NaTeO? [P] Co tam ? [O] A no jakoś leci staro biyda nowom goni [P] godzina wpisu ? [O] 19;27 [P] Masz zwierzątko ? [O] Tak pieska owczarka i kotka [P] Jaki/Jakie filmy lubisz ? [O] Kmedia, dramat,akcja [P] Jaka pogoda jest teraz u Ciebie ? [O] Aktualnie świeci słońce, tylko troszeczkę zimno @Smoke. [P] Co robisz jako pierwsze jak wstajesz z łóżka ? [O] Hmm pije ale to zanim wstaje ;d jak wstane ide do łazienki ;d [P] Lubisz chodzić w szpilkach czy trampkach ? [O] Zależy czy gdzieś szybko wyskoczyć czy na spokojnie, ale wole szpilki <3 [P] Czy planujesz w najbliższym czasie zmienić kolor włosów ? [O] Hmm myślałam o blond ale to bardzo cięzkie do zrealizowania i zostaje przy rudym @NumberOne [P] Jak bardzo trzeba być pijanym żeby nie potrafić znaleźć na parkingu samochodu, który stał tuż za Wami? [O] Hahaha nie zapomne tego żeby prawie 2h szukać auta ;d myślałam że @Strajk ogarnie, bo ja za bardzo się nie odnajdowałam gdzie wgl jestem mimo że byłam trzeźwa, wyszliśmy całkiem z innej strony , no ale że był tak nawalony to się kłociliśmy i chodziliśmy w kółko ;d aż mu zaświtało i poszliśmy w całkiem inan strone i się znalazło ;d jescze wczesniej chodzilismy i naciskalam na pilot z auta haha ale nie działało ;d @Strajk [P] Dlaczego na mój widok jesteś cała mokra? [O] Bo robi mi się gorąco na Twój widok ;d [P] Kiedy w końcu przyjedziesz do mnie? [O] A kiedy zaprosisz? Nie no narazie mam troche zawalone, muszę Cię wpisać do mojego kalendarzyku ;d [P] Jaki masz teraz na sobie kolor bielizny? [O] Czarny ;d [P] Czemu mi zimno? [o] Bo jesteś nie dogrzany i trzeba Cię przytulić [P] Jestem głodny ugotujesz mi coś ? [O] Pewnie, a co byś chciał poza chińskim daniem ?;d Chyba Cię nie otruje, to Ty gotujesz w tym domu ;d @Kuba =D [P] Ile łyżeczek cukru sypiesz do herbaty ? [O] Hmm 2 ;d [P] O czym marzysz ? [O] O tym aby w pełni mieć szczęście, o [P] Od czego jesteś uzależniona ? [O] Od słuchania muzyki, forum, cs'a, [P] Chcesz się żenić ? [O] Emm nie ciągnie mnie.. Tak jest mi dobrze [P] Jaki filmy lubisz ? [O] Rzadko ogladam więc podam typy, komedia,dramat, akcja [P] Jakie są twoje wady i zalety ? [O] Odpowiedź wyżej [P] Co Ci się dzisiaj śniło ? [O] Niestety nie mam snów.. Jak już są to koszmary ;/ [P] Gdzie mieszkasz ? [O] Śląskie, ok Żor [P] Długo grasz w cs'a ? [O] Ok 3 lat [P] Jak masz na imię ? [O] Hah Ola [P] Do jakiej szkoły chodzisz/chodziłaś ? [O] Chodze do ZSZ kierunek handlówka [P] Gdzie pracujesz/Gdzie chciałabyś pracować ? [O] Mam praktyki w garniturach dalszą pracę chciałabym podjąć w sklepie odzieżowym [P] Na czym ostatnio byłaś w kinie ? [O] Szybcy i Wściekli 7 ;d [P] Palisz papierosy ? [O] Fuuuj! NIE [P] Lubisz w dupę ? [O] Hahahah może [P] Na pewno jesteś kobietą ? Sprawdzałaś ? [O] Sprawdzałam ;d [P] Masz opaloną klatę ? [O] Pewnie ;d [P] W jakim sklepie kupujesz bułki ? [O] W pierdonce kajzeeeerki;d [P] Od kiedy masz na imię Aleksandra ? [O] YY od chrztu ;d [P] Wiesz o co chodzi ? [O] yyy mleko? [P] Widzisz ? [O] Jescze dobrze widze [P] Stara jesteś ? [O] Nooo bardzo ;( już prawie pod kryczką ;/ [P] Grasz w pincipolo ? [O] Yyy objaśnij zasady ;d [P] Jakie masz zainteresowania ? [O] Sport ogólnie, lubie oglądać mecze, siatkówke, pogrywać w cs'ka hmm [P] Dlaczego Ty ? [O] Bo tak wyszło ;d [P] Po co to robisz ? [O] Bo lubię [P] Jakiego koloru jest czerwony maluch ? [O] Fioletowego [P] Golisz się na brodzie ? [O] Pewnie mam duży zarost.. ;/ [P] Jadłaś kiedyś bułkę z chlebem ? [O] Nooo trochę tego i trochę tego ;d [P] Hetero or Homo ? [O] Yy homo niewiadomo [P] Jak bardzo mnie lubisz ? [O] Oj Kubuś bardzoo [P] Ile lat ma kobieta która urodziła trójkę dzieci skoro jej najmłodszy syn jest w tym samym wieku co najstarszy ? [O] Ciężko odpowiedzieć mi na to pytanie skoro wiek kobiety jest ciężko określony do wieku ciąży, gdyż nie wiemy ile lat mają dzieci teraz [P] Jak myślisz napisałbym więcej tych pytań ? [O] Tak tylko potrzebujesz wenyy ;d stać Cię @tetra [P] czemu trzęsą Ci sie ręce ? [O] Hmm zmiana ciśnienia, kołatania serca wsumie ciężko to opisać.. [P] ruda, a szalona ? [O] Się wie, dlatego taki kolor włosów Dziękuję serdecznie za pytania Kolejną ofiarą będzie @bydlak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 15 Maja 2015 #79828 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 odpowiedzi fajne , nasladujesz już mnie od kilku dni na powrót ale szans nie ma niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 15 Maja 2015 #79762 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 [P] Kochasz mnie? :* [O] Pewnie, że Cię kocham Madziu ;* <3 Ja Ciebie Mocniej Skarbie:* [P] Jak brzmi Twoje drugie imię? [O] Kornelia [P] A imię z bierzmowania? [O] Magdalena (po mamie) hihi Aleksandra Kornelia Magdalena, ah jak ślicznie brzmi. <3, tak ślicznie jak Twój wygląd. . (nie, nie jestem less). Kornelia (+Róża), miałam mieć takowe imiona z bierzmowania, ale wyszło Klara. Tak na szybko wybierałam i w sumie żałuję, że nie przemyślałam do końca decyzji, ale czasu nie było. :< Co do Magdaleny to wiesz co dobre (moje imię:*)! <3. Troszkę się namęczyłaś z tymi odpowiedziami, ale dobrze Ci wyszło. Jak najbardziej plusik dla Mojej Dziewczynki ( ) się należy :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 16 Maja 2015 #79366 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Ruda Prawidłowe odpowiedzi ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganja Mafia1992 Napisano 16 Maja 2015 #79367 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Pięknie czytało się twoje odpowiedzi. Jak najbardziej + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaTeOooO Napisano 16 Maja 2015 #79323 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Fajny masz ten ogrod(park) ,. Fajnie sie czytalo, masz + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 16 Maja 2015 #79194 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Super ), + leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 16 Maja 2015 #76979 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Podobało się odpowiadanie Olcia^^? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OlCia Napisano 16 Maja 2015 Autor #88166 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Podobało się odpowiadanie Olcia^^? Tak bardzo mi się podobało Miło było odpowiadać na wasze pytania Szkoda, że tak mało ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kla^AsS> (Czarny) Napisano 16 Maja 2015 #62739 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Fajny ten twój park/ogród, trochę sporo pytań, ale fajnie się czytało Leci plusik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 16 Maja 2015 #54896 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Zapraszam i nie wiesz i cy bd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Maja 2015 #77282 Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 + Leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 17 Maja 2015 #76085 Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi