Gość Guest Napisano 15 Maja 2015 #80530 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Twój nick podczas gry:JOO Godzina, data zdarzenia:15/05/2015 Mapa:nie pamientam STEAM_ID / IP: zmienne Uzasadnienie:dziś dostałem bana za aktywny ale nie mam ss'ow (mapy nie znam bo csa wylonczylem a IP mi się zmieniło wiec mogę wbijać na serv) proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 15 Maja 2015 #80378 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Haha, wolne żarty kolego Dostałeś ss'y, byłem na 80% pewny, że miałeś wh dlatego zrobiłem ci screeny, ty ich nie masz a ja wiem, że je robiłem, dostałeś je jak się nie mylę chyba na eldorado. Wbiłeś koło godziny 20:30 znowu na serwer i zapamiętałem cię, sprawdziłem, czy wstawiłeś ss'y ich nie było więc dostałeś bana za aktywnego Jedyna opcja dla ciebie to wykonanie 100 reklam. Pozdrówka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Maja 2015 #80147 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 nie rozumiesz jak do CB mowię ze ja nie mam ss'ow i ze to była podszywka ja wszedłem i dostałem tylko aktywnego nic innego sprawdź 2 IP tego co dostał i moje, jak byś był ogarnięty a nie kretynem to byś wiedział . Poniosło mnie bo sam byłem Adminem i wiem jak to działa i powinieneś to umieć zrobić czy tam sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 15 Maja 2015 #78941 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Ip, które masz wyświetlane na forum masz kompletnie czyste w bansie. @@ To oznacza, że nie masz bana na serwerze, więc powinieneś wejść bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Maja 2015 #78935 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Nie rozumiem nie moge teraz grac czy Co? @dobrze dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Maja 2015 #78700 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Myślę,że wszystko zostało już wyjaśnione przez @EvO. Jeżeli problem nadal występuje zgłoś się do mnie bądź do @EvO i po poproś o otworzenie tematu . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Maja 2015 #78701 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi