dealan4 Napisano 16 Marca 2016 #412229 Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 Nick : WoJtAs Data ( Od kiedy do Kiedy ) : od 3 dni temu do hmm.. do odwołania na mnie spadają pewne obowiązki.. Do tego mam trochę nauki w wyższej szkole i muszę to sobie wszystko jakoś poukładać. Nie chce tracić flag oraz dostawać ostrzeżeń za czas spędzony na serwerze, dlatego więc chciałbym dostać urlop i po woli sobie jakoś to wszystko ogarnąć. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby i Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman Napisano 16 Marca 2016 #412231 Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 Daj znać o powrocie lub przedłużeniu urlopu, życie to nie jest bajka i wymaga często zbyt wiele od nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman Napisano 16 Marca 2016 #412232 Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi