Gość Guest Napisano 15 Maja 2015 #81636 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Nick: Dran Wiek: 17 lat. Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na tym serwerze, oraz na 2 innych. Znajomość AMXX (W skali 1-10):7 Staż w CS-sie: 5 lat Steam / NonSteam: Steam. Dlaczego Ty: Dlatego że jak ktoś Cheatuje lub łamie regulamin to zawsze zgłoszę to adminowi albo na Steami'e albo na u@,staram się jak najbardziej przestrzegać regulaminu, oraz chce poprostu pomóc choć wiem że jest ich dużo ale może przydam się . Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-4 godziny. Kontakt: STEAM-Dran ,Forum,Skype-adrenaline464 Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Dran%20%3AD/80.72.43.106:27022/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 15 Maja 2015 #81638 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Nie mam do ciebie zastrzeżeń, byłeś już adminem, ale bardzo szybko zniknąłeś co mi się nie podobało. Mimo to masz moje Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 15 Maja 2015 #81569 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Wracasz i od razu podanie? Nie, nie, nie. Pograj trochę i pokaż, że Ci zależy. Zapraszam za 2 tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 15 Maja 2015 #81570 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi