Gość Guest Napisano 15 Maja 2015 #81825 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Avatar Tematyka: ESL Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): Nie posiadam , aczkolwiek czekam na twórczość grafika Kolorystyka: Obojętne , ale żadnych jasnych kolorów takich jak czerwony , zielony itd Rozmiar: 150 x 150 Napis: SarSu Inne uwagi: Za najlepszą prace oczywiście standardowo + , a z nagrodą to chodzi o to żeby określić talent twórcy , wybiore najlepszą prace i ocenie od ilości uczestników które dany grafik według mnie zajał dane miejsce. W ten sposób być może w 30 % dowiecie się który/a z Was jest najlepszy (w 30 % , dlatego że jestem jedyną osobą , której może się spodobać praca danej osoby , inne osoby mogą mieć inne zdanie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Maja 2015 #81792 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Słusznie, na forum jest wielu utalentowanych grafików, myślę że takie małe wyzwanie pozwoli wyłonić najlepszego, oczywiście już wśród najlepszych Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itashiro Napisano 15 Maja 2015 #81637 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Dobij posty to otworze temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itashiro Napisano 16 Maja 2015 #78720 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Zlecenia" do "Zlecenia niezrealizowane". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi