Gość Guest Napisano 14 Maja 2015 #82680 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Twój nick podczas gry: Kalso22 Godzina, data zdarzenia: Około 17:40 14.05.2015 Mapa:DD2 STEAM_ID / IP:STEAM_2:0:1967882730 / 77.89.96.49 Uzasadnienie: Wallhacka nie mam. Czitów nie używałem, a ss'y nie wiem skąd wziąść bo nie robiłem (chyba ze mi sie same "jakoś" zrobiły) W cs:go mam gold 4(nie wiem po co ta informacja ale dałem ^^). W cs 1.6 non-steam ponieważ przyszedłem tylko chwile pograć na serwerach. Bana dostałem nagle, tylko że nie wiem z jakiego powodu. Pozdrawiam ;3 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'Wallhack' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:1967882730' [AMXBans] Your IP: '77.89.96.49' [AMXBans] ======================================= Serwer: DD2 + BF4 + COD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 14 Maja 2015 #82683 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Zapraszam admina @F.I.G.H.T.E.R. do wypowiedzi i przedstawienia dowodów. Admin ma na to 24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F.I.G.H.T.E.R. Napisano 14 Maja 2015 #82688 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 http://www9.zippyshare.com/v/WHfTqJ4B/file.html A więc tak gracz strzela w innego gracza odrazu gdy on wychodzi za sciany ,w kolejnego oddaje niecelny strzał i zaraz wykonuje ponowny strzał i go zabija .Następnie słyszy innego gracza ,po czym oddaje strzały niecelne w niego ,a ten go zabija. W kolejnej rundzie czeka na graczy ,aż wyjdą zza ściany ,jednak decyduje się wyjść w ich strone ,potem widzi 2 graczy i strzela w nich celnie ,następnie idzie kolo bs'a i niewidząc gracza ,jednocześnie go widzi na respie i strzela w niego niecelnie ,a następnie sie poprawia i strzela celnie , potem zostaje zabity przez innego ,gdy nie wycelował dokladnie.W kolejnej rundzie gracz idzie i spostrzega gracza CT ,po czym oddaje kilka niecelnych strzałów i wkońcu go zabija ,zaraz po zabicu wychyla się i nie widzac jeszcze przeciwnika oddaje strzał ,jednak nie celny i zostaje zabity. Uważam ,że gracz ma WH i nie daję mu UB . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Maja 2015 #82689 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Ok, tylko że mam takie pytanie: W jakim programie ten film odtworzyć? Bo w cs'ie nie moge a nie mam innego programu na odtworzenie tego pliku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Maja 2015 #82695 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Dobra jednak demko obejrzałem. Jedno stwierdzam. Ten scout jest tutaj albo zbugowany albo nie wiem co, ponieważ próbuję trafić w przeciwnika 1,2 i za 3 dopiero jest normalnie. Ten typo co był niewidzialny, to w ostatniej rundzie się tam krył ponieważ oglądałem typa który został przez niego zabity więc tam spojrzałem i zauważyłem na środku jego nick więc strzeliłem. Nie wiem dokładnie gdzie strzelałem bo go nie widzialem, lecz widzialem nick to próbowałem. Na samym końcu tego demka próbowałem zabić typka z no scope no to próbowałem i zabiłem, a tego 2 też nwm dlaczego, 2 razy go walnąłem i nie mogłem go zabić a dmg się pokazał na ekranie. Tyle, więcej mi się nie chce pisać. Jak nie dostane unbana to nie dostane, wali mnie serwer, na którym admin w cs:go nie grał i uważa że mam czity. (Niech najpierw zobaczy jak się scoutem tam strzela) @Edit przepraszam że brak przecinków itd. ale nie chciało mi się opisywać tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Maja 2015 #81992 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Demko jest czyste nie widzie tam żadnego WH . Gracz Kalso22 gra bardzo ostrożnie i na słuch nie widzę tam żadnych dowodów ukazujących Wallhacka . Sprawdzenie miejscówek i nasłuchiwanie kroków CT to nie jest jeszcze WH . Skrzynka na respie gdzie siedział CT to jest jedna z kamp dla codów przeważnie za każdym razem sprawdza się tą miejscówkę . Tak czy inaczej demko jest czyste i gracz otrzymuje UB,a admina proszę aby dokładniej sprawdzał graczy za nim da bana z takim powodem . PS>@F.I.G.H.T.E.R. nagrywaj dłuższe demka następnym razem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Maja 2015 #81993 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi