Gość Guest Napisano 14 Maja 2015 #82946 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Data i godzina: 15:55 Nick admina/gracza, który zawinił:GranD Dowody:http://www86.zippyshare.com/v/rfpE5ShC/file.html Świadkowie: ---- Uzasadnienie: Na mapie de_dust2_long grał niejaki "dziendobry" po moich 2 zgłoszeniach, aby go sprawdził - nastąpił brak reakcji ( mapa trwała około 5 minut, więc czas był ) natomiast na mapie de_westwood gdzie owy gracz wciąż grał, zgłosiłem go ponownie, i ponownie 2x po czym grand faktycznie zszedł, ale z tego co zauważyłem było już po czasie, bo "dziendobry" wyszedł z servera. Od razu kiedy pojawi się demko z mapki de_dust2_long wstawie je wraz z opisem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GranDCOD#2 Napisano 14 Maja 2015 #82770 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Sprawdzałem "Dzień Dobry" na mapce dd2long widziałem jego 3 akcje według mnie 0 podejrzeń że ma wh lub aima jak wystrzelił 2 magazynki i trafił typa 1 raz . Na mapie Westwood zacząłem nagrywać demko na tego gracza by mieć w razie w oparcie przy ss nie mogłem uchwycić ani jednej akcji ponieważ dedał praktycznie na początku rund WhoDontWeJustFuck zarzucił mi że jestem ślepy ignoruję jego wezwania wychodząc i wchodząc na serwer nie widział że nagrywałem jego akcję... Gdy wszedł ponownie dzieńdobry na serwer otrzymał ssy i cała sprawa się wyjaśni szczerze nie widziałem aima ani wh u niego ale dla pewności otrzymał on ssy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GranDCOD#2 Napisano 14 Maja 2015 #82772 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Data i godzina: 15:55 Nick admina/gracza, który zawinił:GranD Dowody:http://www86.zippyshare.com/v/rfpE5ShC/file.html Świadkowie: ---- Uzasadnienie: Na mapie de_dust2_long grał niejaki "dziendobry" po moich 2 zgłoszeniach, aby go sprawdził - nastąpił brak reakcji ( mapa trwała około 5 minut, więc czas był ) natomiast na mapie de_westwood gdzie owy gracz wciąż grał, zgłosiłem go ponownie, i ponownie 2x po czym grand faktycznie zszedł, ale z tego co zauważyłem było już po czasie, bo "dziendobry" wyszedł z servera. Od razu kiedy pojawi się demko z mapki de_dust2_long wstawie je wraz z opisem . A tak poza tym ten screen to żaden dowód ... ps. Czytaj wyżej sprawdzałem go już na dd2long . I podtrzymuję nadal swoje zdanie iż nie miał on cheatów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Maja 2015 #82657 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 A tak poza tym ten screen to żaden dowód ... Masz opcje edytuj kolego to po 1 . po 2, screen który załączyłem ma być niejako dowodem na to, że sugerowałem Ci już obejrzenie go wcześniej. Tak jak mówiłem, kiedy tylko się ukaże demko załącze go od razu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Maja 2015 #81989 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Myślę, że admin wszystko pięknie wyjaśnił. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Maja 2015 #81990 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Maja 2015 #81991 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi