Gość Guest Napisano 14 Maja 2015 #83199 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 8;30 gala Medelowo czy ustawianie celownika na wysokosci glowy jest modelem? logiczne ze bede mierzyl pprzy scianie bo czesto tam stoi ktos z awp i tylko czeka az sie ktos wychyli. Coflem sie z gali ale proponuje zobaczycz ze zamim poszedlem (zabilem Ghul) widzialez ze ktos z CT stoti na dole kolo A (jakis VIP) i prawdobopodbmnie zginal(na HLTV NIE WIDZE RADARU) wiec co mialem zrobic cofnolem i jak zawsze mierzylem na murek bo tam tez czesto ktos stoi i tylko czeka az sie pokazen glowa. Wiadomo ze gosc pojdzie na gale bo gdzie indziej mialby isc.. Dla mnei normalna sytuacja... jedziem dali 10;11 strzal przed modelem aha tam jest jeszcze z sekunda przerwy zanim zaczne strzelac. Pozatym jak tt idzie z dlugiej to kilku idzie pod sciany by awp ich nie zabilo a kilku po drugiej stronie po patrzec czy ktos za skrzynkami na bs A nie siedzi chyba logiczne (learn to play) chetnie poducze 12;04 wy go naprawde nei slyszycie ja mam sluchawki marki lepiej nie wiedziec za 9 zl z tesco i go slyszalem ze idzie a nastepnie wskoczyl na skrzynke pod okno. szkoda ze mnie nie slychac jak mowie przez mikro (albo tylko ja nie slysze). jeszcze sluchac jak na srodku drugi gosc oddal strzal z kalacha. no prosze was . Lecmy dalej 12;24 slychac jak ktos z TT zabil mojego chlopa na gali.... to wiadomo ze gdzies bedize w tamtych rejonach 12;42 czemu tam patrze? bo mzoe awp stoi i chce wiedziec jak polece gala czy awp cofnela na A czy pobiegla do piachu tym razem niestety nie dobiegla do piachu.... (macie braki kolegowie:P) "12:45- strzał przed modelem." ZROBIL JESZCZE 3 KROKI ZANIM DO NIEGO STRZELILEM badz obiektywna/obiektywny 12;40 jak wczesniej pisalem wiem ze byl na gali, dodatkowo uzyl spadochronu jak bylem w drzwiach czysty refleks albo fart jak wolicie 17;50 Richard sorry ze to powiel ale czy TY kurwa sobie ze mnie jaja robisz myslisz ze ja w to od dzisiaj gram ?? wiadomo ze tt przelatuje w tym miejscu bo chodzi sie przed awp za zielonymi. To gdzie mam mierzyc ??? boze widzisz i nei grzmisz P.S moze chaotycznie i z bledami (mam dys.... cos tam ) ale zachecam do lektury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Maja 2015 #82983 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Starałeś się ukrywać,ale niestety to Ci się nie udało. Akcje,które rozpisaliśmy są wystarczającym dowodem na to,że byłeś odpalony i starałeś się to ukryć . Tak jak wspomniałem wcześniej . Musisz wykonać 100 reklam sieci własnoręcznie jeżeli chcesz jeszcze u nas pograć . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Maja 2015 #82984 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi